Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"az a jó hogy java után a c#-et nem is kell nagyon tanulmányozni."
Óhó, dehogy nem... másik "szubkultúra". Mert a nyelvet magát megtanulni az semmi, mind Java mind C# esetén. Na de aztán eligazodni az API (project) dzsungelban... és most egyáltalán nem csak a core API-król van szó, hanem a rengeteg technológiáról és eszközről, amit ismerned kéne. Pl. ha Java-zol, akkor Servlet, J2EE-et (ami önmagában egy tonna másik technológiát foglal magába), Spring, Ant, MAVEN, Ivy, anyámkínja... meg lehet ebbe kéremszépen őrülni. De az ember belerázódik, egy idő után... tudja már mikor hova érdemes nyúlni. Na most, átmész .Net-re, kezdheted az egészet elölről! OK, hogy vannak hasonlóságok, de akkor is... (Mondjuk a .Net centralizáltabb "szubkultúra", szóval talán könnyebb eligazodni.)
-
eziskamu
addikt
Én is vettem észre, és magával a nyelvvel nincs is gondom annyira, Ha majd lesz valami egyszerűbb feladat, azt talán már C#-ban "írom" (összeklattyolom a felületet, meg kódolok még valamit mögé
) Tudom lennének arra, amikre nekem kell más eszközök is (Acces, Excel , a különféla adatb. rendszerek űrlapkészítő eszközei), de én már nem bajlódom ilyenekkel, meg azért Java/C# vonalon csak többminden megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Tudom lennének arra, amikre nekem kell más eszközök is (Acces, Excel , a különféla adatb. rendszerek űrlapkészítő eszközei), de én már nem bajlódom ilyenekkel, meg azért Java/C# vonalon csak többminden megoldható.