Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Én is vettem észre, és magával a nyelvvel nincs is gondom annyira, Ha majd lesz valami egyszerűbb feladat, azt talán már C#-ban "írom" (összeklattyolom a felületet, meg kódolok még valamit mögé
) Tudom lennének arra, amikre nekem kell más eszközök is (Acces, Excel , a különféla adatb. rendszerek űrlapkészítő eszközei), de én már nem bajlódom ilyenekkel, meg azért Java/C# vonalon csak többminden megoldható.
-
eziskamu
addikt
Mondjuk amit sokan is írtak itt, hogy vállalati környezetbe való progik készítéséhez, szóval ne is fusson a GTA 4
.
Nálunk is hamarosan nagy verzióváltás lesz a vállalatirányítási rendszerben, mert a fejlesztő cég átáll .Net-re . Persze tudom, aki hülye , haljon meg és ne programozzon. De én élni akarok, és néha programozni (Java-ban, mert hülye vagyok és megérdemlem)
Klikkelek párat oszt megvan. És még a JRE-t se kell telepíteni arra a gépre amin futni fog, van egy agyontömörített hordozható JRE-m, vagy 50 mega.. Mostanában meg lekezdtem a sötét(ebbik) oldalt a C#-ot is tanulmányozni.
-
eziskamu
addikt
Jaja., amikor a virtuális szerverek is egyre terjednek, akkor nem hiszem hogy pont a keretrendszert nem lehetne valahogy begyorsítani, mégha egyes részeit be is kell építeni a kernelbe.
Most még mind a .Net mind a Java keretrendszer használható kisseb-nagyobb trükkökkel akár telepítés nélkül is, de esetleg már a kernel is át tudná venni bizonyos funkcióit a keretrendszernek, esetleg még valami új utasításkészlet is megjelenne a procikban, mint ahogy a virtualizációt is segítik már mindenféle utasításkészletek.
Tudom a kettő nem ugyanaz, de valamilyen szinten hasonló. Persze x86-os rendszeren x86-os rendszert gondolom gyorsabb virtualizálni, mint akár egy G4-es alapút vagy akár egy komplett új keretrendszert, de végül is ott is egy speciális számítógéparchitektúráról van szó, csak olyan épp nem létezik a valóságban (amúgy mintha lett volna java vm-et valamennyire megvalósító proci)PS: remélem nem mondtam nagy marhaságot
-
eziskamu
addikt
Minek ez a sok fikázás? Ha meg tudják csinálni, akkor miért ne? Sőt, ha még menet közben a Windows-ok (NT vonal) némelyik rejtett (nem csak biztonsági) hibájára is fény derül, még talán a Microsoft is profitálhat, ha figyel és tud gyorsan javítást kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest