- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Én is vettem észre, és magával a nyelvvel nincs is gondom annyira, Ha majd lesz valami egyszerűbb feladat, azt talán már C#-ban "írom" (összeklattyolom a felületet, meg kódolok még valamit mögé
) Tudom lennének arra, amikre nekem kell más eszközök is (Acces, Excel , a különféla adatb. rendszerek űrlapkészítő eszközei), de én már nem bajlódom ilyenekkel, meg azért Java/C# vonalon csak többminden megoldható. -
eziskamu
addikt
Mondjuk amit sokan is írtak itt, hogy vállalati környezetbe való progik készítéséhez, szóval ne is fusson a GTA 4
.
Nálunk is hamarosan nagy verzióváltás lesz a vállalatirányítási rendszerben, mert a fejlesztő cég átáll .Net-re . Persze tudom, aki hülye , haljon meg és ne programozzon. De én élni akarok, és néha programozni (Java-ban, mert hülye vagyok és megérdemlem
)
Klikkelek párat oszt megvan. És még a JRE-t se kell telepíteni arra a gépre amin futni fog, van egy agyontömörített hordozható JRE-m, vagy 50 mega.
. Mostanában meg lekezdtem a sötét(ebbik) oldalt a C#-ot is tanulmányozni. -
eziskamu
addikt
Jaja., amikor a virtuális szerverek is egyre terjednek, akkor nem hiszem hogy pont a keretrendszert nem lehetne valahogy begyorsítani, mégha egyes részeit be is kell építeni a kernelbe.
Most még mind a .Net mind a Java keretrendszer használható kisseb-nagyobb trükkökkel akár telepítés nélkül is, de esetleg már a kernel is át tudná venni bizonyos funkcióit a keretrendszernek, esetleg még valami új utasításkészlet is megjelenne a procikban, mint ahogy a virtualizációt is segítik már mindenféle utasításkészletek.
Tudom a kettő nem ugyanaz, de valamilyen szinten hasonló. Persze x86-os rendszeren x86-os rendszert gondolom gyorsabb virtualizálni, mint akár egy G4-es alapút vagy akár egy komplett új keretrendszert, de végül is ott is egy speciális számítógéparchitektúráról van szó, csak olyan épp nem létezik a valóságban (amúgy mintha lett volna java vm-et valamennyire megvalósító proci)PS: remélem nem mondtam nagy marhaságot

-
eziskamu
addikt
Minek ez a sok fikázás? Ha meg tudják csinálni, akkor miért ne? Sőt, ha még menet közben a Windows-ok (NT vonal) némelyik rejtett (nem csak biztonsági) hibájára is fény derül, még talán a Microsoft is profitálhat, ha figyel és tud gyorsan javítást kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Tudom lennének arra, amikre nekem kell más eszközök is (Acces, Excel , a különféla adatb. rendszerek űrlapkészítő eszközei), de én már nem bajlódom ilyenekkel, meg azért Java/C# vonalon csak többminden megoldható.
.