Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Miért nem legális az integrálás? A frissített iso továbbadása mondjuk lehet h az. Bár sose használnék ismeretlenek által hegesztett képfilet.
Saját használatra én is integrálni szoktam, sokkal 1xerűbb egyben letölteni egy updatepacket, mint végigvárni, hogy szedjen le gépenként 1 gigát a netről.
-
oO7
őstag
az meg azért fura gondolatmenet, mert kis túlzással a Service Pack és a fő verzió között a különbség annyi, hogy utóbbiért fizetni kell
ott sincs igazán szó semmiféle tiszta lappal való indulásról vagy ilyesmi... azért nem véletlen, hogy a rengeteg kis system utility már az XP vagy még régebb óta nem változott és a dizájnt is még mindig lehet úgy alakítani, hogy a Win7 úgy nézzen ki mint a Win95... mert még ha részben javítottak is azokon a modulokon (az egész ablakkezelő rendszer meg az UI meg minden), alapjaiban az már elég rég óta nem változott... persze, jöttek új feature-k, amik tényleg teljesen újak vagy leváltottak valami régi megoldást, de olyan igazán nagy lomtalanitás már jó régen volt a Windows-ban...mindemellett amúgy értem mire gondolsz

-
JanR
addikt
Nekem tetszik a Win8, de használhatóbbnak találtam a Win7-t. Látványos, szép a win8, meg tényleg gyorsabb mint a 7, de... nem tudom megindokolni - számomra használhatóbb a 7, pedig már az újat is tanulmányoztam, beállítottam, mindent megtalálok benne elsőre.
Kíváncsi vagyok, hogy a Win9 megtartja-e ezt a "csodálatos" felületet. Nem vagyok egy maradi gyerek, de számomra nagyon zavaró, hogy nincs start menü

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- DJI Osmo Pocket 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ott sincs igazán szó semmiféle tiszta lappal való indulásról vagy ilyesmi... azért nem véletlen, hogy a rengeteg kis system utility már az XP vagy még régebb óta nem változott és a dizájnt is még mindig lehet úgy alakítani, hogy a Win7 úgy nézzen ki mint a Win95... mert még ha részben javítottak is azokon a modulokon (az egész ablakkezelő rendszer meg az UI meg minden), alapjaiban az már elég rég óta nem változott... persze, jöttek új feature-k, amik tényleg teljesen újak vagy leváltottak valami régi megoldást, de olyan igazán nagy lomtalanitás már jó régen volt a Windows-ban...