- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért nem legális az integrálás? A frissített iso továbbadása mondjuk lehet h az. Bár sose használnék ismeretlenek által hegesztett képfilet.
Saját használatra én is integrálni szoktam, sokkal 1xerűbb egyben letölteni egy updatepacket, mint végigvárni, hogy szedjen le gépenként 1 gigát a netről.
-
oO7
őstag
az meg azért fura gondolatmenet, mert kis túlzással a Service Pack és a fő verzió között a különbség annyi, hogy utóbbiért fizetni kell
ott sincs igazán szó semmiféle tiszta lappal való indulásról vagy ilyesmi... azért nem véletlen, hogy a rengeteg kis system utility már az XP vagy még régebb óta nem változott és a dizájnt is még mindig lehet úgy alakítani, hogy a Win7 úgy nézzen ki mint a Win95... mert még ha részben javítottak is azokon a modulokon (az egész ablakkezelő rendszer meg az UI meg minden), alapjaiban az már elég rég óta nem változott... persze, jöttek új feature-k, amik tényleg teljesen újak vagy leváltottak valami régi megoldást, de olyan igazán nagy lomtalanitás már jó régen volt a Windows-ban...
mindemellett amúgy értem mire gondolsz
-
JanR
addikt
Nekem tetszik a Win8, de használhatóbbnak találtam a Win7-t. Látványos, szép a win8, meg tényleg gyorsabb mint a 7, de... nem tudom megindokolni - számomra használhatóbb a 7, pedig már az újat is tanulmányoztam, beállítottam, mindent megtalálok benne elsőre.
Kíváncsi vagyok, hogy a Win9 megtartja-e ezt a "csodálatos" felületet. Nem vagyok egy maradi gyerek, de számomra nagyon zavaró, hogy nincs start menü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest