Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ha egy fórumban utálják az újítást, mert egy béna hozzá, meg 11 mp alatt véleményt nyilvánit, hogy ez szar, még nem jelenti azt, hogy neked is be kell állni ezek az emberek közé. Az hogy mennyien utálják, meg mennyien szeretik, nem érdekel senkit. Az MS a jövőbe tekint és azért alkotja ezt meg, mert "tudja" mi lesz 5 év múlva. Sőt, nem is kell addig menni, mert lásd okos telefonokon, mondjuk a wp7-en, vagy 8-on olyan menü van. Akkor az xbox live-on is. Akkor pc-re is megcsinálja, mert a 3-at egybe lehet kötni. Ennyi.
-
Inarus
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Erre gondolsz?
"Legutóbbi bejegyzésünkben pont olvasóinkat kértük eme újdonság véleményezésére, s bár a vélemények kiértékelése még messze van, az már most látszik, hogy a felület megosztja a felhasználókat. Ennek leginkább az újszerű megközelítés és a szokatlan kezelés az oka. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány tippet arra, hogyan használjuk eredményesebben az új kezdőképernyőt a klasszikus billentyűzet-egér kombinációval, a mai bejegyzésben pár egérrel használható tippet osztunk meg."Nem hinném, hogy csak feketén vagy fehéren lehet megítélni valamit.
Ha valakinek tetszik a stílus, de nem boldogul olyan könnyen az új megközelítéssel, annak jól jöhet egy ilyen írás. Tényleg nem értelek, hogy miért baj az, hogy tippeket adunk felhasználóknak, akik fogékonyak rá. Mondta valaki, hogy ezt kötelező megfogadni és egy újabb próbát tenni a rendszerrel, mert különben a "pokolra jutsz"? Nem. Rendben, bele lehet látni ilyet, ha nagyon akarsz, de nem így szántam. Ennyi erővel feltételezhetném azt, hogy szándékosan keresed a rosszabb hangzást egy olyan témájú bejegyzésben, ami egy számodra unszimpatikus rendszerről vagy felületről szól. De nem feltételezem, inkább köszönöm az észrevételt. Máskor figyelek arra, hogy ne így hangozzon a bejegyzés. 
-
Inarus
addikt
Várj, jól értelek, hogy szerinted az hittérítés egy Windows blogban, ha a Windows 8 új felületéről szóló bejegyzések jelennek meg? Ne haragudj, de nem értelek.

Mondok egy példát: Ha utálom a brokkolit, akkor nem fogok olyan recepteket olvasni, amik a brokkoli elkészítésének módjait taglalja, de ettől még nem fogom azt gondolni, hogy "Mi bajotok van emberek? Mindenáron rá akartok venni arra, hogy egyek brokkolit?" Viszont ha szeretem a brokkolit, akkor örülök, hogy van recept a különféle elkészítési módokhoz. Ez ennyire egyszerű.
-
pzstm
titán
válasz
janos1988
üzenetére
megtaláltam, de eaz éppen csak egy cikkhez kapcsolódó, nem pedig a teljes átfogó win8 topik amit linkeltem. 117komment van itt mondjuk 70-80 embertől (hasraütöttem)
Ezek jó része azért szakmabeli vagy annak vallja magát vagy 1.0-s usernél komolyabban konyít az IT-hoz. Erre akarjuk alapozni azt, hogy valóban nem tetszik az embereknek és majd nem fogják szeretni?
Azt viszont fogják szeretni, ha majd tableten, telefonon, laptopon és TV-n is ugyanolyan logika szerint kialakított felület és menük köszönnek vissza, és mindent fognak tudni kezelni egy megtanulásával is. És itt olyan emberekre is gondolok, akik még csak hírből sem hallották eddig azt hogy linux mondjuk

-
pzstm
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Én leginkább EZT a fórumot használom.
Amúgy hogy mennyire tetszik azoknak akik épp abba a fórumba járnak az marha kis százalék és totál nem releváns. Legnagyobb döbbenetemre 5 18-22éves hölgyet ültettem a CP elé. Metro felület jött be. ÉS majdnem minden funkciót 10 percen belül megtaláltak és használni is tudtak. Pedig 0.1-s userek és nem is érintőkijelző volt előttük....Én döbbentem le legjobban az eredményen

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha valakinek tetszik a stílus, de nem boldogul olyan könnyen az új megközelítéssel, annak jól jöhet egy ilyen írás. Tényleg nem értelek, hogy miért baj az, hogy tippeket adunk felhasználóknak, akik fogékonyak rá. Mondta valaki, hogy ezt kötelező megfogadni és egy újabb próbát tenni a rendszerrel, mert különben a "pokolra jutsz"? Nem. Rendben, bele lehet látni ilyet, ha nagyon akarsz, de nem így szántam. Ennyi erővel feltételezhetném azt, hogy szándékosan keresed a rosszabb hangzást egy olyan témájú bejegyzésben, ami egy számodra unszimpatikus rendszerről vagy felületről szól. De nem feltételezem, inkább köszönöm az észrevételt. Máskor figyelek arra, hogy ne így hangozzon a bejegyzés.