- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
erintokijelzos eszkozok eseten otpontos erintokijelzo a kovetelmeny, plusz a megfelelo driver. arm alapu eszkozoknel pedig minden eszkozre kulon lesz optimalizalva a win8 rt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tsi
tag
Hát lehetséges. Minden esetre most hazaérve direkt rákerestem videókra és egyéb másokra és biztos az én készülékemben van a hiba, de nagyon nehézkesen működik ez a tapizós rész... (pedig minden driver és app fenn van amit az acertől le lehet tölteni). Elvileg ugye a képernyőn kívülről balra húzva a mancsomat be kéne jönni a charms-nak, gyakorlatilag bűvészkedni kell hogy az jelenjen meg és ne kijelölni kezdjen. Desktop-nál gyakran elhúzom az ikonokat balról jobbra húzáskor (ami az app váltás lenne). Szóval egyelőre nem győzött meg...
-
tsi
tag
Már régebben letöltöttem a CP-t, de csak most volt időm foglalkozni vele. Nos azt kell mondjam, hogy az első benyomások alapján tökre igaza lesz az apple-ös fazonnak (a múltkor olvastam egy cikket valahol, hogy szerinte nem lesz jó összemosni a tabletet, meg a többi gépet). A Metro-s "Start" menü, alapjába véve tetszik, bár irtó nagyok a csempék és nem igazán lehet személyre szabni (a szín állítását ne nevezzük annak). Maga a csoportosítás irtó jó, bár tudom hogy vannak mappák, de az mégis más... Ami viszont rettentő gáz, az az hogy ilyen felemás az egész. Pl. ha a bluetoot-os headsetemet párosítom össze akkor egy metro-s felület jön be, ami tök jól kezelhető tapizással, máskor meg egy sima régi típusú felület, amiben aprók a betűk és használhatatlan tapizással. Továbbá azt vettem észre hogy a régi fajta legördülőkből nem tudok választani. Le legördül, de aztán ha rábökök akkor csak eltűnik a lista. Baromira nem egyértelmű az átlag usernek hogy milyen gesture-ök vannak, és nem találtam erre vonatkozóan semmi infót, demo-t, amiben bemutatná a rendszer hogy mit hogyan kell csinálnom. Mindezt egy Acer W500 tableten próblgattam, és ha ilyen marad akkor azt kell mondjam hogy nem lesz jó vége...
-
trolglodita
csendes tag
válasz Gadgetfan_ #57 üzenetére
XP, aha, miért nem mindjárt win95?
Nem mindenki választhatja meg, hogy min dolgozik (nem pedig az oprendszerrel bohóckodik). Amúgy jelenleg már csak a Win7 kapható, ennyit a választásról.Nem muszáj Win8-ra frissítened, vagy meg is várhatod a 9-es verziót, bár szerintem az is Metros lesz mert addigra már rajtad kívül mindenki ezt használja.
Esetleg nézz meg statisztikákat, hogy milyen ütemben terjed el egy-egy új oprendszer. -
freemanone
addikt
válasz Gadgetfan_ #58 üzenetére
Nem ugyanaz.
1: teljes képernyő
2: metro és a csempék = asztal+ikonok+widgetek új UI-ba gyúrva (amolyan spanyol viasz módra...)
3: idegesít a véletlen elohozása, a rejtett jobb és balmenu-nek
4: gáz az aero és a metro korcsos összeállítása.Mint mondtam, remélem opcionális lesz. A windows nem egy mobiltelefon ahol 50 mini alkalmazásom van (lásd IOS, Android, WP7). A legtöbb beépülő szolgáltatás így nem szükséges hozzá indító ikon. Ott baromira tökéletes a Merto, de NEM asztali PC-n!
(#60) tDr1v3r: A pin-eléssel nincs gond. Szerintem sikeresen és jól használhatóan váltotta le a gyorsindítást. A startmenu számomra a rendszer beállítások elérésének helye. Valamint a ritkán használt programoké.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Azért nagyobb "munka", mert a Start hub teljes képernyős, aztán ott meg elég érdekes kurzorral navigálnod...
Mondjuk látom neked se jött át az MS koncepciója, a Start menü helyett a tálcát akarják használni programok pinelésére.
Nem szeretnék azt, hogy önmagadat kínozd desktop felhasználás mellett a Metróval... az szépen megmarad a "dokkolón kívüli életre", persze csak akkor ha x86/64-es táblagépet használsz.[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Talán, mert rohadtul zavaró az aero/metro váltás?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz freemanone #42 üzenetére
"Hiába van ott a desktop, ha nem teljes funkcionalitású, értsd: nincs start menu. "
Start menünek ott van a Metro UI, mindazt tudja amit a start menü, plusz "némi" extrával... Nem értem mennyivel nagyobb munka az egérrel a bal alsó sarokra kattintani (vagy Windows gombot nyomni), és a csempékből kiválasztani a keresett alkalmazást, mint a start menüre kattintani és onnan kikeresni amit akarsz?
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz trolglodita #46 üzenetére
"És hogy miért bukjon meg?
Mivel nincs választási lehetőség, előbb meg kell buknia az aktuálisnak, hogy másvalami léphessen a helyébe.
Ilyen egyszerű ez."Buta csúsztatás. Nem hinném, hogy nem lenne választásod, ott van mindjárt az XP, a Win7-es, vagy MacOS és még jópár operációs rendszer. Nem muszáj Win8-ra frissítened, vagy meg is várhatod a 9-es verziót, bár szerintem az is Metros lesz mert addigra már rajtad kívül mindenki ezt használja.
(#45) Armagedown Ha neked ezt sikerült leszűrnöd a mondandómból, akkor csak sajnálni tudlak...
[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
ÉN azt hiszem ez a metrót se szeretem . Számomra felesleges eye candy ami rontja a megszokott használhatóságot.
-
nicu71
addikt
Anyukám ránézett a metro felületre és azt mondta hogy huu... ez mi ez nagyon jó! 70 éves!
pedig csak éppen egy jutubos how to-t néztem teljes képernyővel"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
OutsideR
aktív tag
Tipp metro UIhoz:
Próbáld ki a bal oldali hülyeségeket úgy használni hogy több monitoros rendszeren az elsődleges monitor a jobb oldali és a bal a kiterjesztett asztal. Jó buli eltalálni azt a 2 pixeles helyet úgy hogy nincs lehatárolva a képenyő bal széle. -
djculture
félisten
Legjobb tipp a hogyan lehet kikapcsolni a metro-t lenne... Csináljanak egy asztali és nagyobb laptopokra egy normális verziót amivel nem kell bohóckodni meg egy ilyen hordozható kütyükre való metro ui cuccost.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
A motorháztető alatti újítások nagyon tetszenek, de laptoppal, touchpadet használva elég nehézkes a dolog. Sok apróságot lehetne javítani, pl tök egyértelmű lenne, hogy kétujjas oldalra görgetéssel lehetne arrébb lökni a csempéket, ehelyett csak a föl-le görgetéssel megy. Oké, hogy egérrel így az egyszerűbb, de gondolhatnának a laptopos felhasználókra. Jó lenne ha lenne olyan jól használható a windowson a touchpad, mint ahogy azt az alma megoldotta a mac-en. Ebben sokkal előrébb járnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mexildos
aktív tag
Szerintem ez majd több monitoros rendszeren lesz érdekes. 2-3 monitoros rendszeren elég jól használható lehet majd. Na nem csak a metro UI hanem bármi más is az. Nekem egy monitor már kevés. Mióta több monitoros rendszeren dolgozom sokkal jobb és könnyebb dolgozni. Több mindent látok egyszerre, átpakolhatok mindent ahova akarom és nem kell folyton váltogatni az ablakok között. Valahogy a Metrót is így keverten tudom elképzelni. Egyik monitoron egy metro app a másikon ez is az is a 3-on meg a rendes asztal. Aztán, hogy lehet-e majd kevert üzemmódban ezt csinálni elválik.
-
trolglodita
csendes tag
válasz Gadgetfan_ #40 üzenetére
Buta csúsztatás. Ez nem puncs fagyi, hogy akinek nem ízlik az választ a másik 50 féléből.
Egyrészt a Windows alig-alig kerülhető meg, másrészt azon belül sem hagynak nekünk szabadságot.És hogy miért bukjon meg?
Mivel nincs választási lehetőség, előbb meg kell buknia az aktuálisnak, hogy másvalami léphessen a helyébe.
Ilyen egyszerű ez.ps
Mitől jobb valakinek az, hogy ami neki nem tetszik az ne is létezzen?
Ha ez a létező káros valakinek, akkor egyértelmű a válasz.(#45) Armagedown: Sőt, a gyerekek is hülyék.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Szóval szerinted aki utálja az Apple-t és a Metro UI-t , az hülye , aki viszont dicsőíti ezt a két dolgot , az okos ember ?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
nagyúr
És ha egy fórumban utálják az újítást, mert egy béna hozzá, meg 11 mp alatt véleményt nyilvánit, hogy ez szar, még nem jelenti azt, hogy neked is be kell állni ezek az emberek közé. Az hogy mennyien utálják, meg mennyien szeretik, nem érdekel senkit. Az MS a jövőbe tekint és azért alkotja ezt meg, mert "tudja" mi lesz 5 év múlva. Sőt, nem is kell addig menni, mert lásd okos telefonokon, mondjuk a wp7-en, vagy 8-on olyan menü van. Akkor az xbox live-on is. Akkor pc-re is megcsinálja, mert a 3-at egybe lehet kötni. Ennyi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
freemanone
addikt
A gondot az okozza, hogy jelenleg nem opcionális a metro UI. Hiába van ott a desktop, ha nem teljes funkcionalitású, értsd: nincs start menu. Aki nem akarja használni a metro UI-t annak fent kellene tartani a lehetőséget, hogy megtarthassa a start menu-t és mindemellett élvezhesse a többi újítást. Én nagyon remélem, hogy választható lesz ez a dolog. Van ahol van létjogusultsága a merto-nak, de az desktop-oknál rétegigény lenne. Mivel ez egy alapvetően desktop operációs rendszer, így a kérdés szerintem joggal merül fel.
[ Szerkesztve ]
-
Egy cégnél megnézném, hogyan nem fogsz azon dolgozni azon, amit alád tesznek...
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Gadgetfan_
senior tag
Azt látom kezd kialakulni az Apple-hater mintájára egy MetroUI-hater réteg, akik egy fórumban sem mulasztják el ismételgetni a bejáratott "érveiket"... Egyszerűen nem értem például, miért kell azt kívánni, hogy bukjon meg a Win8, meg hogy tűnjön el mielőbb Mitől jobb valakinek az, hogy ami neki nem tetszik az ne is létezzen?? Milyen önző begyepesedett, gyerekesen ostoba gondolkodás mód ez már! Akinek nem tetszik nem használja, ilyen egyszerű ez, senki sem kényszeríti fegyverrel, hogy használja. Egy felnőtt ember így gondolkodik. Lehet persze bírálni, vagy felsorolni valódi érveket az ellen, NEKI miért nem felel meg a Win8, de a saját véleményét valamiféle közgondolkodásként, általános véleményként hangoztatni szintén egy gyermek gondolkodásához hasonlít.
Én szerintem sok tekintetben jobb mint a hetes, gyorsabb, kisebb a hardverigénye (még egy netbookon is elfut), stb.. A MetroUI pedig ha valakinek nem tetszik, egyszerűen desktop módban használja, nem is értem miért okoz olyan sok embernek problémát az az EGY plusz kattintás??[ Szerkesztve ]
-
MichaelSD
őstag
válasz freemanone #38 üzenetére
X-Boxon "élvezem" ezt a Metro-féle felületet és nekem nagyon nem jött be. Teljesen következetlenül használják: néha ikon, néha csak kép, néha nincs ott csempe, stb.
Szerintem nem rossz, próbálkozás, de nem ez lesz a nagy forradalom.XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
freemanone
addikt
Nekem olybá tűnik ez a metro, mintha kaptam volna egy új asztalt, amit telipakolhatok hatalmas ikonokkal, ezek némelyike interaktív mint a widgetek voltak eddig. A widgetek nagy százalékban elbuktak, most itt az újabb, csak picit másképp rajzolva. De a számomra legfontosabb tálca és átméretezhető ablakok eltűntek.
Remélem a Microsoft a következő teszt és/vagy végleges kiadásban opcionálissá teszi, mert tabletre ez nagyon szép és jó, de asztali gépen értelmetlen. Legfeljebb olyan PC-ken tudom elkézelni, ahol a felhasználó csak böngészik, meg 1-2 apró játékkal játszik, mint pl Bejeweled.
De az, hogy a start gomb a valódi desktop-ról egy újabb "desktop-ra" visz, ami "inteligens" hát köszönöm, nem kérem.
Az egyetlen újítása a gesztus kezelés, ami érintőképernyőn jól használható, de egérrel túl macerás. Ettől még az aero is jobb, sőt annak bizonyos funkcióit használom is. -
shaddam
aktív tag
Az már rég rossz ha tippeket meg videókat kell kiadni...
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Воланд
titán
válasz Armagedown #32 üzenetére
igen, ki, de ettol meg mindig egyszerubb, ha megfogod es lehuzod.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Armagedown #32 üzenetére
le van irva abban a bejegyzesben, amihez eppen hozzaszoltal.
-
Armagedown
őstag
Be lehet azért zárni az alkalmazásokat ha azt akarom ?
Ez nekem úgy tűik hogy olyan multitasking amint ami a Windows 3.1ben volt#33 ki lehet őket a task managerrel lőni ?
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Воланд
titán
es ahhoz mit szolsz, hogy be sem kell zarni a metro stilusu alkalmazasokat?
-
Inarus
addikt
válasz janos1988 #29 üzenetére
Erre gondolsz?
"Legutóbbi bejegyzésünkben pont olvasóinkat kértük eme újdonság véleményezésére, s bár a vélemények kiértékelése még messze van, az már most látszik, hogy a felület megosztja a felhasználókat. Ennek leginkább az újszerű megközelítés és a szokatlan kezelés az oka. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány tippet arra, hogyan használjuk eredményesebben az új kezdőképernyőt a klasszikus billentyűzet-egér kombinációval, a mai bejegyzésben pár egérrel használható tippet osztunk meg."Nem hinném, hogy csak feketén vagy fehéren lehet megítélni valamit. Ha valakinek tetszik a stílus, de nem boldogul olyan könnyen az új megközelítéssel, annak jól jöhet egy ilyen írás. Tényleg nem értelek, hogy miért baj az, hogy tippeket adunk felhasználóknak, akik fogékonyak rá. Mondta valaki, hogy ezt kötelező megfogadni és egy újabb próbát tenni a rendszerrel, mert különben a "pokolra jutsz"? Nem. Rendben, bele lehet látni ilyet, ha nagyon akarsz, de nem így szántam. Ennyi erővel feltételezhetném azt, hogy szándékosan keresed a rosszabb hangzást egy olyan témájú bejegyzésben, ami egy számodra unszimpatikus rendszerről vagy felületről szól. De nem feltételezem, inkább köszönöm az észrevételt. Máskor figyelek arra, hogy ne így hangozzon a bejegyzés.
-
janos1988
addikt
De akkor miért úgy van a cikk felvezetve az első bekezdésben, mintha pásztorok lennétek és próbáljátok a nyájat terelgetni akik csak nem akarnak engedelmeskedni?!
"...az már most látszik, hogy a felület megosztja a felhasználókat. Ennek leginkább az újszerű megközelítés és a szokatlan kezelés az oka. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány tippet..." - Csak próbáltok lépeseket tenni a brokkoli elfogadására
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Inarus
addikt
Várj, jól értelek, hogy szerinted az hittérítés egy Windows blogban, ha a Windows 8 új felületéről szóló bejegyzések jelennek meg? Ne haragudj, de nem értelek.
Mondok egy példát: Ha utálom a brokkolit, akkor nem fogok olyan recepteket olvasni, amik a brokkoli elkészítésének módjait taglalja, de ettől még nem fogom azt gondolni, hogy "Mi bajotok van emberek? Mindenáron rá akartok venni arra, hogy egyek brokkolit?" Viszont ha szeretem a brokkolit, akkor örülök, hogy van recept a különféle elkészítési módokhoz. Ez ennyire egyszerű. -
pzstm
titán
azt én már látom előre. MEtro UI meg valóban nem való ofice környezetbe, vagy csak valami marha erős és nagyon testreszabható GP segítségével.
Pláne ha LiveID-val jelentkezek be Win8-baiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
martonx
veterán
régen rossz az, ha egy új rendszer érkezését nem hogy nem várják ezt a userek, hanem előtte hónapokig kell a tudatalattijukba tolni a háttérinfókat, trükköket, hogy ne követeljék rögtön vissza a pénzüket, mikor meglátják a win8-al előtelepített gépüket.
Minél több ilyen háttérinfós, tippek-trükkök cikket olvasok, annál biztosabb vagyok benne, hogy oltári nagy bukta lesz a win8.Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
Az új típusú alkalmazás bezárás, mekkora trágya már. Miért nem lehet egy nyomoronc kis piros X-et kirakni és egy kattintással bezárni? Ehelyett felmegyek az egérrel, és a full HD-n végighúzom lefelé az alkalmazást.
Fos.Én kérek elnézést!
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz janos1988 #17 üzenetére
és ha betörnek azstali PC-k helett az All-in-One touch PC-k, laptopok helett meg a touchscreenes ultrabookok? AMúgy egy nyomorult billentyűlenyomásával tudsz váltani "hagyományos" felületre
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
miért is kivéve utolsó mondat? azt írtam olyanokra is akik sosem hallották, meg olyanokra akik már igen...vagy én nem értelek
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rybank
senior tag
WP7-ért oda vagyok! Havernak van. Tapogattam kicsit. De még neki nem volt, mikor már képek alapján beleszerettem. De az asztali felhasználás más tészta.
(#14) pzstm - Második bekezdés, kivétel az utolsó mondat: Igen.
(#13) janos1988 - +1 Túl radikális változtatás. Ha az UI fejlődését az Ubuntu unity-hez hasonlítanám. ( és itt most félve fogalmaztam) Azt kell mondjam, amit Cannonical-ék 6 havonta kiadnak és foltoznak folyamatosan, azt könnyebben veszi be az ember gyomra, mint, hogy egyben megkapják a Metro-t.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz janos1988 #13 üzenetére
megtaláltam, de eaz éppen csak egy cikkhez kapcsolódó, nem pedig a teljes átfogó win8 topik amit linkeltem. 117komment van itt mondjuk 70-80 embertől (hasraütöttem)
Ezek jó része azért szakmabeli vagy annak vallja magát vagy 1.0-s usernél komolyabban konyít az IT-hoz. Erre akarjuk alapozni azt, hogy valóban nem tetszik az embereknek és majd nem fogják szeretni?Azt viszont fogják szeretni, ha majd tableten, telefonon, laptopon és TV-n is ugyanolyan logika szerint kialakított felület és menük köszönnek vissza, és mindent fognak tudni kezelni egy megtanulásával is. És itt olyan emberekre is gondolok, akik még csak hírből sem hallották eddig azt hogy linux mondjuk
-
janos1988
addikt
Figyelj, ha a megjelenés előtt az MS változtat és te döntheted el, hogy metro vagy a régi start menüs változat, akkor az fog jelenteni valamit. Szerintem a sikere és a népszerűsége sokat fog ezen múlni, szerintem.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pzstm
titán
válasz janos1988 #11 üzenetére
Én leginkább EZT a fórumot használom.
Amúgy hogy mennyire tetszik azoknak akik épp abba a fórumba járnak az marha kis százalék és totál nem releváns. Legnagyobb döbbenetemre 5 18-22éves hölgyet ültettem a CP elé. Metro felület jött be. ÉS majdnem minden funkciót 10 percen belül megtaláltak és használni is tudtak. Pedig 0.1-s userek és nem is érintőkijelző volt előttük....Én döbbentem le legjobban az eredményen
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
segítik a felhasználókat, hogy ha tudják hogy mit hol kell keresni és milyen funkciókat hogy lehet előhozni, akkor gyorsabban kiismerik magukat a rendszerben és ha belakták akkor neadjisten tetszeni is fog nekik. Ettől félsz?
-
janos1988
addikt
A linkelt fórumban is látni mennyien utálják a metro felületet, ezen nincs mit kiértékelni. De ti folyamatosan tesztek kísérleteket az elfogadására. Most például tippekkel és trükkökkel. S erre írtam, hogy mindenképp szándékotok-e vagy csak a vállalt kötelezettségeteknek tesztek eleget.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Még mindig nem tetszik a Metro felület.
Sőt minnél többet látom , annál inkább kezdem utálni“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
janos1988
addikt
Most a Ph! eltökélt szándéka, hogy betörik a juzereket mindenáron?
-
pzstm
titán
kíváncsian várom az RP-t, illetve hogy megint milyen vita/hülye veszekedés alakul ebben a topikban is....
-
putti
aktív tag
Nekem ez a metro felület továbbra is feleslegesen túlbonyolított dolog és ennél is inkább kiábrándító ( ki is próbáltam, nem csak videókból mondom ). Csak érintőképernyős készüléken látnám hasznát, de még így sem tetszik. Ez csak a saját véleményem. Remélem hamar megbukik és ismét kapunk egy normális felülettel megáldott oprendszert. Lehet a jövőben már ez is luxus lesz. Szépen marad a 38ezer forintos Win7 Professional x64. Ha már tisztességesek akarunk lenni, ennyit azért megér ez az oprendszer.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Nem is az átlag pc usereknek van kitalálva ez a metro. Látszik hogy a microsoft minél inkább az érintőképernyő használatára akarja buzditani a népet. Bár szerintem WP-n és Xboxon még jól is néz ki. De a pckre már felesleges.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
rybank
senior tag
Még mindig fenntartással kezelem. Nem láttam még annyit, hogy összebarátkozzak a felülettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Nők, nőügyek (18+)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest