- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
redaizoltan #40 üzenetére
Avira van fent, az most tetszik, van belőle ingyenes is. Nekem az van.
(#41) Gorneck23: Mondjuk nem mindegy, ha 512-1, vagy 4 giga ram mellé rakod. Én annó a defendert XP-n 1 gigán észre vettem, hogy többet dolgozik a vinyó, mintha nem lenne fent. Mondjuk ezért lenne jó optimailzálni, hogy ne 100 megákkal rohangáljon, hanem 20-30-al. Szerintem. Már 4 gigánál leszarom, meg 7 alatt, de xp-n 1 giga mellett nem nagyon volt jó a rendszer defenderrel. (ez most nem nagyon jön ide, de kb. az a helyzet most 7 meg mse, mint xp meg defender. ram használatról beszélek)
(#42) Viktor77: Mondjuk azt nem próbáltam ki. Csak érdekes, ha alapon hagyom az avirát, meg az mse-t, akkor az mse simán megfogja a gépet, míg újra ellenőrzi. Az avira nem. Hát nekem ez nem tetszett, hogy ennyira fogja, Oké, kis beállítással biztos nem fogná de ha alapon hagyod, akkor nálam fogta a rendszert. Ha lenne ütemezett frissítés, akkor én is megválnék az avirától, de így nem. Hátha majd az mse3-ban, ha lesz.
Akkor teszek még egy próbát. -
Hát a többi vírus írtó beéri 30 megával, az mse meg 80-al. Azért tudom, hogy az ms programjainál nem az optimalizálást nézi az tény. Annó az xp alatt volt ilyen a defender. 7 alatt meg sem látszik hogy van, xp alatt meg 100 mega kellett neki. És azért 1 giga ramnál azért nem mindegy. De azért van hogy használja, csak ha más gyártók megtudják csinálni, hogy kevés ramot használjon, akkor az ms miért nem?
Nem mintha zavarna mennyit eszik, de a legnagyobb gond nem a ram használattal van, hanem hogy minden mappába újra ellenőriz minden és a vinyót úgy kergeti merg terheli a procit, hogy olyan hangot csak traktoroknál hallottam.
Én mundjuk ez miatt váltottam másokra, ja meg az hogy nincs ütemezett frissétés benne.
Ha ezek klappoltak volna, akkor én is az mse-nél maradtam volna. De hát van nála jobb is számomra... -
Azért annyira nem kell isteníteni. Bár ez nézőpont kérdése. Eddig 4 vírusírtót használtam, a leggázabb ez volt. Fogta a gépet, vírust nem ismerte fel. Ja meg a memória használat ház az nem gyenge neki. Szóval aki mse-ra esküdik, esküdjön rá. Én Avirára rakom a voksom. Az mse-be még egy átkozott ütemezett frissítést raktak be, hát eléggé gáz így...
(nodnál megjátszotta, hogy frissített online fps játék közben, hát nem volt kellemes...)
Szóval azért annyira nem jó, de egynek elmegy.(#8) D1Rect:Avira. Ja és ingyenes, meg többet tud, mint az mse. Már csak ha azt nézzük, hogy ütemezni tudod a frissítés időpontját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest