Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a többi vírus írtó beéri 30 megával, az mse meg 80-al. Azért tudom, hogy az ms programjainál nem az optimalizálást nézi az tény. Annó az xp alatt volt ilyen a defender. 7 alatt meg sem látszik hogy van, xp alatt meg 100 mega kellett neki. És azért 1 giga ramnál azért nem mindegy. De azért van hogy használja, csak ha más gyártók megtudják csinálni, hogy kevés ramot használjon, akkor az ms miért nem?
Nem mintha zavarna mennyit eszik, de a legnagyobb gond nem a ram használattal van, hanem hogy minden mappába újra ellenőriz minden és a vinyót úgy kergeti merg terheli a procit, hogy olyan hangot csak traktoroknál hallottam.
Én mundjuk ez miatt váltottam másokra, ja meg az hogy nincs ütemezett frissétés benne.
Ha ezek klappoltak volna, akkor én is az mse-nél maradtam volna. De hát van nála jobb is számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest