Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a többi vírus írtó beéri 30 megával, az mse meg 80-al. Azért tudom, hogy az ms programjainál nem az optimalizálást nézi az tény. Annó az xp alatt volt ilyen a defender. 7 alatt meg sem látszik hogy van, xp alatt meg 100 mega kellett neki. És azért 1 giga ramnál azért nem mindegy. De azért van hogy használja, csak ha más gyártók megtudják csinálni, hogy kevés ramot használjon, akkor az ms miért nem?
Nem mintha zavarna mennyit eszik, de a legnagyobb gond nem a ram használattal van, hanem hogy minden mappába újra ellenőriz minden és a vinyót úgy kergeti merg terheli a procit, hogy olyan hangot csak traktoroknál hallottam.
Én mundjuk ez miatt váltottam másokra, ja meg az hogy nincs ütemezett frissétés benne.
Ha ezek klappoltak volna, akkor én is az mse-nél maradtam volna. De hát van nála jobb is számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Update 11.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő