Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a többi vírus írtó beéri 30 megával, az mse meg 80-al. Azért tudom, hogy az ms programjainál nem az optimalizálást nézi az tény. Annó az xp alatt volt ilyen a defender. 7 alatt meg sem látszik hogy van, xp alatt meg 100 mega kellett neki. És azért 1 giga ramnál azért nem mindegy. De azért van hogy használja, csak ha más gyártók megtudják csinálni, hogy kevés ramot használjon, akkor az ms miért nem?
Nem mintha zavarna mennyit eszik, de a legnagyobb gond nem a ram használattal van, hanem hogy minden mappába újra ellenőriz minden és a vinyót úgy kergeti merg terheli a procit, hogy olyan hangot csak traktoroknál hallottam.
Én mundjuk ez miatt váltottam másokra, ja meg az hogy nincs ütemezett frissétés benne.
Ha ezek klappoltak volna, akkor én is az mse-nél maradtam volna. De hát van nála jobb is számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest