- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Rickazoid #47 üzenetére
Nekem is tetű lassan töltődnek be a metros alkalmazások. Mindegyik.
"De ami vicc, hogy ha elindítom és ellépek onnan, nem töltődik be, amíg vissza nem megyek rá és meg nem várom. Mintha nem futnának ténylegesen párhuzamosan más programmal."
Mivel ha egy alkalmazásról elváltasz, akkor az op.rendszer felfüggeszti a tevékenységeit, azaz egyszerűen nem kap egy mikroszekundumnyi CPU időt sem (kivéve bizonyos háttérfolyamatok, mint pl.: új üzenet figyelése... stb) -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Rickazoid #47 üzenetére
Nekem a posta és a naptár az 1 másodpercnél rövidebb idő alatt tölt be először, és ha nem bezárom csak elváltok, akkor meg azonnal. Sőt, amikor nincs bezárva és úgy nyitom fel, akkor ahogy az animációban megfordul a csempe, már a hátulján ott van a naptáram és úgy jön fel, nem utána tölti be.
Nem lehet, hogy kevés a ramod, vagy elállítottál valamit amit a nagy "profik" szoktak terjeszteni hülyeséget?
Nekem 4 postafiókkal és 5 naptárral szinkronizál és nem lassú soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest