Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Nekem is tetű lassan töltődnek be a metros alkalmazások. Mindegyik.
"De ami vicc, hogy ha elindítom és ellépek onnan, nem töltődik be, amíg vissza nem megyek rá és meg nem várom. Mintha nem futnának ténylegesen párhuzamosan más programmal."
Mivel ha egy alkalmazásról elváltasz, akkor az op.rendszer felfüggeszti a tevékenységeit, azaz egyszerűen nem kap egy mikroszekundumnyi CPU időt sem (kivéve bizonyos háttérfolyamatok, mint pl.: új üzenet figyelése... stb) -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Nekem a posta és a naptár az 1 másodpercnél rövidebb idő alatt tölt be először, és ha nem bezárom csak elváltok, akkor meg azonnal. Sőt, amikor nincs bezárva és úgy nyitom fel, akkor ahogy az animációban megfordul a csempe, már a hátulján ott van a naptáram és úgy jön fel, nem utána tölti be.
Nem lehet, hogy kevés a ramod, vagy elállítottál valamit amit a nagy "profik" szoktak terjeszteni hülyeséget?
Nekem 4 postafiókkal és 5 naptárral szinkronizál és nem lassú soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Airsoft
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő