- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Akárki akármit mond az xp nagyot tarold aránylag stabil volt szépen kivesézték, de eljár felette az idő
Nem járt el. Amíg nekem méregdrágán vásárolt programjaim csak azon futnak és használnom is kell őket, addig nem jár el felette az idő nálam. A legtöbb embernek elegendő az Android. Emiatt a windowsz már nem kerülhet többé uralkodó pozícióba. Ezt nem nehéz megjósolni...
-
aag
őstag
Szerintem tényleg menjél bogyót szedni XP alatt.. mert a XP-t már nagyon rég nem használok és mikor XP-s vagy linuxos gép elé ülök a win7es fícsörök kis hülyeségek baromira tudnak hiányozni.
Én igen. Több olyan videó-vágó progim is van (jogtiszta), ami nem műxik w7-en. Linuxon mg aztán pláne nem. Szóval ki mint él, úgy ítél...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mai bejegyzéssel új sorozat indul, amelyben megnézzük, mit és hogyan tud a Metro kezelőfelület.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest