Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Chriss745 #37 üzenetére
Teljes mértékben egyet tudok veled érteni!
A telepítése gyors és kevés gondal jár....DE a többi egyszerűen őrjítő!!!
Mi a faxért kellett a régi megoldást vegyíteni a METRO-val????? A kettőnek semmi köze egymáshoz csak a vércukrom lesz 1200 azonnal.
Leírtam már korábban is: a régi desktop dolgokat bele kell normálisan integrálni a METRO-ba vagy PC-n W8-nál el kell felejteni az új felületet mert így semmi értelme.
1. Minden kurvára el van dugva és nehéz megtalálni, ha netán megtalálja az ember nem tudja csak úgy könnyedén beállítani....
2. A METRO-ból futtatva a webböngészőt egyszerűen elhányom magamat. Semmi nem értelemszerű és közérthető. Komolyan kérdem: csak az APPLE tud olyan cuccot gyártani amit egy 6 éves gyerek intuitív módon tud kezelni???
3. A W7 driverek közül nekem spec a wifi (pont a wifi ami a legfontosabb!!!) nem működött.
Mivel van egy rakat másik USB wifi vevőm ezért bedugtam egy régebbit ami működött, DE azt meg azért cseréltem le mert W7 alatt meg az nem ment!!!!!Megáll az ész!!!!! No comment!
Köszönjük MS de ezt inkább ne!
-
Raysen623
addikt
Én ma este újrahúzom a gépemet, mivel vinyót kell cserélnem. Első lépésben a W8-at teszem fel és le is tesztelem.....kiváncsi vagyok fut e rajta játék?
Majd írok véleményt róla....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Napirajz könyv
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest