Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Dehogy... egyáltalán nem állt a szándékomban, hogy a te szádba adjam. Annak a szájába akartam adni - afféle megelőzés képen - aki épp ilyesmivel akart megvádolni (amúgy talán nem is alaptalanul).
Mert hát minden fórumon, ahol írtam eddig, biztos volt 1 vagy kettő vagy sok olyan emberke aki szerint a hiba bennem van, mert, és most idézek "minden ott van előttem. Copy-paste, betűméret, vastagság, minden érted, minden. Egy óra alatt megtanultam." Ja hát ezt én is, de nem egy óra, hanem 3 másodperc alatt. Ellenben lehet tudnék az illetőnek adni olyan feladatot, hogy keresztbe nézné a manduláját, ha csak a ribbont használhatja... (Bár... lehet próba cseresznye alapján hamarabb rátalál a dolgokra, mint a régi USER, aki a rég logika alapján szisztematikusan keres...) -
zord01
senior tag
Spec én még 6700-val tolom és egy Nexus 7 Cellularral. Baromira utálom a tapizós telókat. Amíg lesz buta, nekem nem kell okos. Baromság. Sok birka meg zabálja, mert "okos" (nem úgy mint aki...)
Jó tudom, tudom, evolúciós zsákucca vagyok, változás képtelen. Mi úgy híjuk magunkat, konzervatív... (így 30 éves fejjel... 5 éve még nem hittem volna, hogy az leszek... jövőre már botom lesz, 2 év múlva koporsó...
)
-
zord01
senior tag
Az évtizedes rutin a kukában... az van...
(Hozzáteszem, 2-3 hónapja nincs Classic Office-om, mert lejárt a licencem, és azóta pár dolgot már megtanultam a ribbonon is (Neeeeem, nem a sorkizárt, és félkövér opciókat, kissé komolyabb dolgokat). Az egyetlen dolog, amiért nem újítottam meg, valami 1 dollárért (vagy 2? FT), mert igazából ma már nem használom olyan komoly szinten. Ma már csak írok, formáznom is alig kell. Bepötyögök 2-300 oldlalt, és a végén fél óra alatt. Ilyen feladatokra megfelel a ribbon. Újratanulni meg nem akarom. Tudom, rohadt, lusta, g**ci user vagyok, dögöljek meg) -
-
zord01
senior tag
"A mobilteló/tablet vonal a jövö. A PC ki fog hosszútávon halni, vagy legalábbis a dominanciája annyira leredukálódik, hogy nem lesz értelme vele komolyan foglalkozni."
Ezt a hülyeséget felejtsük már el. 20 éve ezt hallgatom. Igen, egyre több mobil eszköz lesz, sőt pár év, és valszeg a tabletek is annyira elterjedtek lesznek, mint ma a mobilok. Mindenkinek lesz egy.
De számtalan, számtalan olyan feladat van, amit egy tablet, mobil soha nem fog tudni átvenni. Én spec (vitorlázórepülök) hülyén érezném magam, ha a vérkomolyan felépített itthoni (télire rendszeresített) szimulátorom lelkét egy telefon vagy egy tablet adná. No Way...
Szintén nem tudom elképzelni, hogy a másfél millás házimozi lelkét egy kis szar adja...
Photoshop sem tableten fog menni, hanem a 27+ monitoron...
Letölteni sem telóra fogok...Stb... Stb... Tény, hogy idővel jóval több mobil eszközt fognak eladni, mint PC-t (hacsak már most nem ez a helyzet), mert minden embernek egy telefon, egy tablet (plusz a rotáció: elveszik, elromlik, leejted, ellopják), de ettől függetlenül minden háztartásban maradni fog egy (azaz egy darab) PC.
Ez lesz az ERŐ gép, minden más csak periféria lesz. Ha úgy tetszik egy családi szerver.
Tehát igen, a mobil szegmens FONTOSABB LESZ, de a PC kihalni nem fog. Kizártnak tartom.
Már pedig ha azt vesszük, hogy a mobil eszközök forgalmának harmadát, negyedét (plusz munkahely) továbbra is (hosszú távon is) ki fogja tenni a PC, akkor nem kell félteni, és nem kell lesajnálni a szegmenst.
Remélem ezt az MS is felismeri, és abbahagyja a PC-s felhasználók szívatását. Mert hosszabb távon ártani fog az üzletnek... Megnézem én 1 év múlva mennyire jött be nekik ez az eröltetett átállási kísérlet.
Amennyi felhasználót nyernek mobil, tablet fronton, 2-szer annyit veszítenek asztali fronton (ill nem, mert maradnak még W7-en, tehát MS felhasználók maradnak, de a W8 eladásokon meg fog látszani ez a hozzáállás, az biztos...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest