Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
Nálunk egy azaz 1 darab pc sincs már használatban. Pedig 2008-ban még 4darab volt. Azóta mindenki notebookra váltott. Van közötte erős, gyenge, külső monitoros megoldás is. Cad, ps és sima netezős verzió is. Kinek milyen kell.
Ettől függetlenül nem fog kihalni a pc, csak nagyon célhardver lesz, azt gondolom. -
somogyib
őstag
"minden ott van előttem. Copy-paste, betűméret, vastagság, minden érted, minden. Egy óra alatt megtanultam."
Ha 100-ból 80 user így gondolkodik, akkor jó fejlesztés a ribbon.
Te a maradék 20-ba tartozol. (Meg én is, mert az alapfeladatokon kívül leginkább csak VBA makrókat írok, ott nem változott az UI.
) -
Jaffafa
aktív tag
"Ezt a hülyeséget felejtsük már el. 20 éve ezt hallgatom. Igen, egyre több mobil eszköz lesz, sőt pár év, és valszeg a tabletek is annyira elterjedtek lesznek, mint ma a mobilok. Mindenkinek lesz egy."
Bizony, ahogy én is hányszor hallottam anno, hogy semmi szükség a tabletekre, meg tapizós telefonokra és lám, ma már egy billentyüzetes teló kuriózum..... Ennyit a kompetenciáról a témában.......Ma már szinte nincs nagycég virtualizáció nélkül. (Ne pitiáner 10-100 fös kkv-re gondolj)
"Remélem ezt az MS is felismeri,"
Felismerte, hogy mi a jövö. Ebben van a pénz. Változik a világ, s ezt jobb, ha elfogadjátok és alkalmazkodtok

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)