- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel ugyanannyi baj van csak, mint sok más nagyszerű ötlettel: emberek fogják használni. Persze, kik használnák, hisz ők találták ki... talán az intergalaktikus szótárakban, amiket plazmaállapotú fénylények olvasgatnak, az ember szó mellett is ilyen definíció van: intelligens organizmus, amelyik a kreativitását olyan hasznos dolgok kiötlésére használja, amiket aztán maga ellen fordít.
Én szeretném a felhőt a mindennapi munkába / életbe, de jó lenne, ha otthon várna egy offline gép is, amin csak az van, amit én fizikailag ráraktam, és csak az látja a tartalmát, aki fizikailag ott van mellette és "belép". -
Tigerclaw
nagyúr
Valahogy én is csak negatívan tudok ehhez hozzáállni. Egyrészt biztos minden lesz csak olcsó nem, másrészt a többségnek abszolút nincs rá szüksége mivel egy alap számítógép ehhez is kell, DE egy alap számítógép a többségnek elég is. Ez olyan cégeknek ideális, akik valami baromi számításigényes feladatot akarnak elvégeztetni. Az adatvédelem szintén egy kritikus kérdés. A Microsoftra nem igazán bíznék bizalmas/értékes adatokat, mármint nem a szoftverükre, hanem a cégre.
-
-
DRB
senior tag
Félreérted, én úgy gondolom amit nem te magad birtokolsz azzal le tudnak húzni és általában le is húznak. Persze pl. a ram ára kevesebb lett, a HDD ára kevesebb lett, stb, de ezeket meg sok minden mást egyszer megveszed utána arra és annyiszor használod ahányszor akarod.
Vagy másképp fogalmazok, a felhő gyakorlatilag azt jelenti, hogy bérled a sz.gépet, és onnantól kezdve, hogy nincs alternatíva azt csinálnak amit akarnak(a bérleti díjjal, ebben a példában)
De az is lehet, hogy túl borúlátó vagyok. -
I (L) cloud.
Tök jó, kényelmes, és nem kell aggódnom, hogy ellopják az adataim, mert náluk van az összes. -
DRB
senior tag
Ja majd először azt mondják, nincs szűkségünk otthon számítógépre, elég az interfész, aztán mikor már senkinek nem lesz otthon igazi gépe akkor hirtelen nagyon drága lesz a felhő.(remélem tévedek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest