Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
Nem, az bizony ott maradt egyes verzióknál.
Jól írták, hogy az alkalmazásvirtualizáció (de szép szó...) miatt volt.De a tartalmát nem tudtad megnézni, ez sokak mellett engem is frusztrált...
Nyilván egy ilyen kamu meghajtó, főleg, ha nem elérhetőnek mutatja magát egyszerű felhasználók esetén sem jó dolog, aki meg kicsit is ért a dologhoz, azt az őrületbe kergeti...
-
MongolZ
addikt
Ha jól emlékszem, az volt a lényeg, hogy a telepítés során a telepítő létrehoz egy ideiglenes Q:\ meghajtót, amit elvileg a telepítés befejezésekor töröl. Ha valamilyen hiba történt a telepítés során (lefagyott, stb), akkor ez a Q:\ meghajtó megmaradhat.
De javítsatok ki, hogy ha tévednék. -
Khan13
senior tag
Nekem csak annyi hibát produkált, hogy OWA Word szerkesztésnél hiányoltam funkciókat, és rányomtam. Leszedett egy plugint vagy hasonlót, az leszedett egy installert az elkezdte leszedni az Office-t, aztán meghalt, mert szerinte megszűnt az internetkapcsolatom. Próbáltam újra a telepítést és megint ez... Az ötlet nagyon jó, de még javítani kell. (Illetve valamit kéne kezdeni ezzel a leszedünk valamit, hogy az letöltsön valamit, hogy az letöltsön még valamit ami talán már azt tölti le amit telepíteni szeretnénk módon, mert nagyon gáz
)
-
MongolZ
addikt
Végülis találtam infót...
"Az Office Starter az alkalmazásvirtualizációs technológiára épül. A Q:\ meghajtó a virtuális állományrendszer meghajtó, amelyre a virtualizált alkalmazás települ. Az Office Starter verzió telepítése automatikusan létrehozza ezt a virtuális tárhelyet a rendszerében, de ez nem egy valós meghajtó. Nincs lemezterülete, és nem érhető el a Windows Intézőből vagy a Sajátgépből."
-
ESP
őstag
Bizony én sem ma kezdtem az ipart de szintén semmi infóm a q-ról
-
MongolZ
addikt
"Egyfelől a felhasználók egy jelentős részénél okozott problémát az elhíresült virtuális "Q meghajtó" létrehozása"
Erről még nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mai bejegyzésben a Microsoft saját fejlesztésű telepítési eljárásainak fejlődésére fókuszálunk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest