- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
Nem, az bizony ott maradt egyes verzióknál.
Jól írták, hogy az alkalmazásvirtualizáció (de szép szó...) miatt volt.De a tartalmát nem tudtad megnézni, ez sokak mellett engem is frusztrált...
Nyilván egy ilyen kamu meghajtó, főleg, ha nem elérhetőnek mutatja magát egyszerű felhasználók esetén sem jó dolog, aki meg kicsit is ért a dologhoz, azt az őrületbe kergeti...
-
MongolZ
addikt
Ha jól emlékszem, az volt a lényeg, hogy a telepítés során a telepítő létrehoz egy ideiglenes Q:\ meghajtót, amit elvileg a telepítés befejezésekor töröl. Ha valamilyen hiba történt a telepítés során (lefagyott, stb), akkor ez a Q:\ meghajtó megmaradhat.
De javítsatok ki, hogy ha tévednék. -
Khan13
senior tag
Nekem csak annyi hibát produkált, hogy OWA Word szerkesztésnél hiányoltam funkciókat, és rányomtam. Leszedett egy plugint vagy hasonlót, az leszedett egy installert az elkezdte leszedni az Office-t, aztán meghalt, mert szerinte megszűnt az internetkapcsolatom. Próbáltam újra a telepítést és megint ez... Az ötlet nagyon jó, de még javítani kell. (Illetve valamit kéne kezdeni ezzel a leszedünk valamit, hogy az letöltsön valamit, hogy az letöltsön még valamit ami talán már azt tölti le amit telepíteni szeretnénk módon, mert nagyon gáz
)
-
MongolZ
addikt
Végülis találtam infót...
"Az Office Starter az alkalmazásvirtualizációs technológiára épül. A Q:\ meghajtó a virtuális állományrendszer meghajtó, amelyre a virtualizált alkalmazás települ. Az Office Starter verzió telepítése automatikusan létrehozza ezt a virtuális tárhelyet a rendszerében, de ez nem egy valós meghajtó. Nincs lemezterülete, és nem érhető el a Windows Intézőből vagy a Sajátgépből."
-
ESP
őstag
Bizony én sem ma kezdtem az ipart de szintén semmi infóm a q-ról
-
MongolZ
addikt
"Egyfelől a felhasználók egy jelentős részénél okozott problémát az elhíresült virtuális "Q meghajtó" létrehozása"
Erről még nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest