Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Én is Dos 5.0-val kezdtem, 286-on és rohadtul nem szerettem én sem a Win98at az állandó kékhalál miatt. Annyiszor telepítettem újra az enyémet meg a haverét felváltva, h mást sem csináltam. Álmomban se jöjjön elő. Az Xp megváltás volt utána.
Már legalább 10 éve notin vagyok, de már többször elgondolkodtam én is egy retro gép összedobásán.Ha már így csináltak a cpuz-hez win98 drivert, akkor a Landmark System Speed Test-hez meg csinálhatnának Win7 drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Vagy ennyire kedvelik a CPUID munkatársai a hírhedt rendszert, vagy egyedi a humoruk.
Aktív témák
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest