- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
oszt a lejelszavazott ap-be h lépsz be? bal lábbal? értem én, h te űber ámítástekknikai nagymenő vagy, aki megmongya a tutit (jut eszembe konkrét tanácsot, megoldást monnyuk még sehol semmire nem olvastam tőled semmiben), egyáltalán nem hangulatot kelt, főleg, ha épp valami nem ópenszósz apukáját kell szidni a bölcsiben 2 vödörke homok közöttt, de emlékeim szerint titkosítás feltöréséről beszéltél. értem én, h szíjjevered kalapáccsal, mert annyira szofisztikált vagy, de más azért még lehet h úgy értelmezi h van a titkosítás megfejtése/visszafejtése, meg van a megkerülése. legalábbis tán így szokták értelmezni.
az uefi-nek egyébként van már titkárnője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest