- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
válasz
#95590400 #264 üzenetére
"csoportos pert indít az alaplapgyártók és az ms ellen.": de miért rázogatja folyamatosan az ms a pofonfát? lehet tudni, hogy ebből balhé lesz, azt is lehet tudni, hogy legalább az euban nem kivételeznek az ms-sel, hanem elkenik a szája szélét, ha kell, szóval minek?
egy kisgyerek már óvodás korban megtanulja, hogy bizonyos dolgokért kikap és azokat a dolgokat nem teszi meg többet. Az ms miért nem tanulja meg?
-
imibogyo
veterán
válasz
#95590400 #261 üzenetére
Te szerintem tényleg nem érted.
Én nem élezem a kaszát, nem is vagyok siratókórus, sőt igazából túl nagy Linux fan sem vagyok, most is Win7 user vagyok elsősorban, de azért van egy Ubi rendszerem is.
Egy szóval sem mondtam semmi rosszat az MS-re, sem az OEM-ekre, sem semmi másra. Ha olvasnál is, akkor írtam, hogy piaci szempontból, meg a biztonsági oldaláról még egyértelmű is a dolog. És megértem. Nem érdekel az SB sem, mert vagy lesz rá gyári (akár win, akár linux) megoldás, vagy lesz rá hackelt megoldás.
Én egyértelműen csak itt a fórumon megtalálható egyoldalúan gondolkodó birkanyájról írtam amit írtam, hogy leszarjátok a másik fejét! De ez nem csak erre a topicra érvényes.
ÉN nem mondtam semmi rosszat a win userekre sem, mert én is az vagyok, a linux userek viszont kapják a savat rendesen, mert esetleg szeretnék a saját rendszerüket a jövőben megjelenő hardvereken is használni.
Ebben megint csak nem látom mi az elítélendő. Szerezzen az MS piacot, szerintem a legtöbb embert (például engem sem) ez pont nem érdekli, de ezt ne a személyi döntési szabadság korlátozásával tegye, hanem például minőségi szolgáltatásokkal, meg olyan megoldásokkal amiket egy másik rendszer sem tud felmutatni.
Na ez így lenne tisztességes, és akkor szerintem nem is lett volna belőle hír.
Egy win felhasználó....
-
dabadab
titán
válasz
#95590400 #264 üzenetére
Tehat akkor egy ilyen hir kapcsan arrol nem lehet irni, hogy ez mennyire nem jo a Linuxnak, csak arrol, hogy mennyire nem jo, hogy arrol irnak, hogy ez nem lesz jo a Linuxnak?...
En meg azt gondolom, hogy a forum pont az ilyen ontopik dolgokra van.
Az meg, hogy az emberek 99%-at nem erdekli?... Az emberek legalabb 99%-at rettenetesen foglalkoztatjak olyan dolgok, amik hidegen hagyjak az emberiseg legalabb 99%-at. Ez ilyen. -
bambano
titán
válasz
#95590400 #251 üzenetére
arról nem én tehetek, hogy nem tudsz olvasni és/vagy szemészeti problémád van... de az ilyen kötözködésekre már egy Pósalaki bácsi nevű korai celeb is azt mondta, hogy ugorgyunk...
Példa: eddig akárhány cisco eszközhöz kerestem, mindig volt hivatalos password recovery leírás.
-
bambano
titán
válasz
#95590400 #216 üzenetére
a lehet majd a piacon olyan hardver dologgal kapcsolatban az a tapasztalat, hogy adják a rendes hardvert windozerrel és adnak valami szemetet, tessék-lássék oprendszer nélkül is, hogy legyen valami kivétel, amivel egy monopólium-ellenes perben a bíróságon védekezhetnek.
a második bekezdésedre: ide sok olyan hozzászóló jár, aki abból él, amit itt kérdez vagy válaszol. nem bonyolítanám annyira túl a kérdést, ez simán fizetés és kész. meg járnak ide olyanok is (ebbe a kategóriába sorold be magad), akik csak a fesztivált csinálják és semmi közük a számítástechnikához.
-
Youri
veterán
válasz
#95590400 #219 üzenetére
Akkor nézzük a dolog ON oldalát. Ha én vennék egy új notebookot, amin w8 plecsni van, de én Linuxot - tehát egy valamilyen szinten konkurens - OS-t szeretnék telepíteni, és a m$ a plecsnit ahhoz köti, hogy a "védelem" szent és sérthetetlen legyen rajta, és szerinted egy ópenszósz agymenés, hogy ezen felháborodnak, akkor te egy lehetetlen mód korlátolt és megvezetett lélek vagy.
Virágot a virágnak: [link]
-
-
attila9988
őstag
válasz
#95590400 #178 üzenetére
Nem akarjátok megérteni hogy itt most nem a windows részesedése a lényeg, hanem az, hogy innentől kezdve bebetonozhatják ezt az arányt, és durván szűkíthetik a lehetőségeidet, mondván hogy ez a te érdekedben történik... érted? Ha én nekiállok fejleszteni egy saját megoldást, és azt a felhasználók 0.000000000000000000000000000001% -a fogja használni, akkor is használhatok x86 -os cpu -s vasat, mert csak. És ne döntse el a microsoft önhatalmúan, hogy nekem az úgysem kell majd...
Persze ebben az ügyben még sok minden történhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest