Hirdetés
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #281 üzenetére
"lehet hogy egy core i5 konfigurációt megfog "
Chrome-al ugyanez nem. Igaz, én ma 18 tabot nyitottam ki egyszerre, restore tabs-al. És nem állt meg tőle a gép. (A céges, win8-al).Ha meg az embereket nem zavaja, hogy lassú a böngészde, akkor miért olyan magas a FF-króm-Opera részesedése?
"nem érzi, hogy érezhetően lassabb lenne egy IE 9/10/11 (sebesség teszteken kimutatható"
Meg nekem itt a gépemen, amikor IE-ben kinyitnék egy új tabot, és majd egyszer kinyílik, amikor befrissítek egy oldalt, az elkezd tölteni (LAN-on van a célpont!!!) és ha közben (mert ezenközben ráérek odahúzni az egeret) nyitok még egy tabot - és akkor az van, hogy várunk a new tab-ra, amíg be nem frissült a másik oldal, mert addig nem tudom, mit csinál... 10-es IE.Az Androidnak csak a kernele Linux. Az is erősen herélt. De még a beállításokban sem látsz belőle semmit asszem.
A másik. Pár embernek mondtam, hogy új oprendszer kéne a gépére, meg emiatt kb. vehet gépet, mert a jelenlegi egymagosa nem jó a Win7-hez.
Néztek bután, hogy de hát ez működik, minek cserélje le, ha nincs frissítés. Ennyi a műszaki kultúránk. -
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- 2025 - Íme a 36. héten megjelenő játékok listája
- OTP Bank topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- BestBuy topik
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest