- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hát, kénytelen voltam magam rájönni.
A win7 az aktív partícióra pakolja a boot manager-t, ennél fogva ha nem állítottunk ezen a beállításon akkor jó eséllyel a régi op rendszerünkön van. Ha töröljük a win7 partícióját akkor is működőképes marad a régi op. rendszer. Aztán majd vhogy ki lehet szedni azt a boot managert is, vagy legalább átírni, hogy az XP induljon 0 várakozással. Ennek nem néztem utána.Más. A windows 7 100-200-szor lassabban áll fel készenlétből, mint az XP, ezt tapasztalta más is? (XP-nél kinyitom, megnyomom a gombot és ottvan, win7-nél kinyitom, gomb megnyom, csík nézeget, egyszer csak ott van. Nem igazán tudom megmondani a pontos szorzószámot..
)
-
Shad0w
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem/kérésem: Akik már felrakták XP vagy más op. rendszer mellé és még úgyis az elején vannak, meg van egy csomó idejük, azok meg tudnák nézni, hogy ha letörlik a windows 7-et akkor a régi op. rendszer hogy fog viselkedni?
Legegyszerűbb megoldás, ha Partition Magic-el rejtettre (hidden) állítjátok a windows 7 particót, ez olyan, mintha törölnétek, de mégse és ha nem jó, akkor vhogy biztos visszalehet állítani...
(esetleg Partition magic floppyn)
Windre szeretném rápróbálni, de mivel nincs CD olvasóm, vágy bármi amit rá tudnék dugni, ezért tudnom kell, hogy mik a kockázatok. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest