Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Webfejlesztőként még nem használtad a Chrome-ot? Az kemény.
IE8-nál és 9-nél is vannak hihetetlen idegesítő dolgok, amiket nem vagy rosszul implementáltak. Nem akarok itt példálózni, mert arra van külön topic, ahol ezeket ki szoktuk tárgyalni.
Egyébként persze, minden böngészőnek megvannak a hülyeségei, a Chrome-nak is (például amit itt jeleztem, azt épp nemrég fedeztem fel, egyelőre az okát nem tudom), tehát valamilyen szinten mindegyikre kell külön gondolni fejlesztés közben, de az IE-nél az a baj, hogy túl sok ilyen para van - elég megnézni akár egy előre elkészített, igényes normalize.css fájlt, abban is látható, az IE-re mennyi hekkelés (akár szabványostól, szintaktikailag helyestől eltérő módon) szükséges külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest