Hirdetés
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
én sosem szerettem a TC-t.
DOS időkben ment a Norton Commander, meg a Volcov Commander, meg talán még a Win95-ön is a TC, de amióta teljesen saját gépem van, azóta nem sokszor használtam, Win7 óta meg feltelepítve sincs egy gépemre sem...
Szerintem ronda a felület, 2021-ben pláne vállalhatatlan, plusz nekem sokszor van megnyitva 3-4 intéző ablak is egyszerre, vagy van sok olyan eset, amikor úgy keresem, hogy pontosan melyik mappában levő cad fájl is kell nekem, hogy látom a mappában levő képeket kicsiben. Ezeket pl. a TC nem tudná. -
Skynet258
veterán
Én megmondom őszintén intézőt használok, próbáltam megbarátkozni a TC-vel, de... nem tudom, valahogy nem lettünk barátok. Pedig van ftp szerveren oldalam, az itthoni NAS... szóval biztosan minden egyszerűbb lenne a TC-vel, de akkor sem érzem.
És nem, nem vagyok nő, hogy romboljam a statodat.
qqcqqc: 10 emberből 9 most azt mondja nála nem fog menni a Win 11. Aztán bekapcsolják az fTPM-et / PTT-t UEFI-ben, és tádámm...

Mondjuk az valóban rohadt zavaró, hogy nincs a neten egy nyomorult lista, mely procik támogatják... Ami perpill körvonalazódni látszik, az a Ryzen 3000 sorozattól felfelé (3600 tudja, 3200G tudja, nálam 4650g tudja, 2200G-n néztem az előbb az úgy néz ki nem tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest