Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Mi az hogy ronda a felület?
Néha kezdem érteni, hogy miért alakulnak ki a bloatware-ek... Ha már nem átlátszó csilli-villi, legújabb értelmetlen "2021-es kinézetet" adó library van egy giga dependency dzsungelben, akkor már az szar. Szerintem meg pont az a szar, ha kompatibilitási probléma van a legprimitívebb programokkal is lassan, mert natív WinAPI helyett a parasztvakítás miatt ilyen fancy kinézetet adó library-kat használ.
-
Z10N
veterán
"Szerintem ronda a felület, 2021-ben pláne vállalhatatlan"
Nem nezni kel hanem hasznalni. A TC-ben annyi es olyan funkcio van, amirol meg nem is hallottal. A pluginek meg ezek utan jonnek. Ezenkivul parancssort lattal mar?"plusz nekem sokszor van megnyitva 3-4 intéző ablak is egyszerre"
TC-bol is annyit nyitsz meg amennyit akarsz. Nalam is 3-4db megy egyszerre kulon taskokkal."vagy van sok olyan eset, amikor úgy keresem, hogy pontosan melyik mappában levő cad fájl is kell nekem, hogy látom a mappában levő képeket kicsiben. Ezeket pl. a TC nem tudná."
Nem nyert, mert tudja. Csak meg kell tanulni hasznalni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Néha kezdem érteni, hogy miért alakulnak ki a bloatware-ek... Ha már nem átlátszó csilli-villi, legújabb értelmetlen "2021-es kinézetet" adó library van egy giga dependency dzsungelben, akkor már az szar. Szerintem meg pont az a szar, ha kompatibilitási probléma van a legprimitívebb programokkal is lassan, mert natív WinAPI helyett a parasztvakítás miatt ilyen fancy kinézetet adó library-kat használ.