- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
"Nem nezni kel hanem hasznalni."
Sajna csukott szemmel nem megy a kompjúter használat."A TC-ben annyi es olyan funkcio van, amirol meg nem is hallottal."
Eléggé esélyes, hogy akkor nincs is szükségem rá.
"Ezenkivul parancssort lattal mar?"
Láttam igen, írtam is be párat, sőt még érettségi tétel is volt ha jól emlékszem, de egyáltalán nem hiányzik a napi szintű használata."Csak meg kell tanulni hasznalni."
Lehet, de miért töltsek el feleslegesen időt azzal, hogy megtanuljam használni, ha van alternatíva, amit tanulás nélkül is tudok?Mindegy, nem kell meggyőzni, mert az elmúlt 15 évben tök jól megvoltam a TC nélkül is, nem fogok most rászokni.
-
A Zéé
addikt
én sosem szerettem a TC-t.
DOS időkben ment a Norton Commander, meg a Volcov Commander, meg talán még a Win95-ön is a TC, de amióta teljesen saját gépem van, azóta nem sokszor használtam, Win7 óta meg feltelepítve sincs egy gépemre sem...
Szerintem ronda a felület, 2021-ben pláne vállalhatatlan, plusz nekem sokszor van megnyitva 3-4 intéző ablak is egyszerre, vagy van sok olyan eset, amikor úgy keresem, hogy pontosan melyik mappában levő cad fájl is kell nekem, hogy látom a mappában levő képeket kicsiben. Ezeket pl. a TC nem tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest