- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave™
nagyúr
Engem az lep meg, hogy valaki még mindig használja a TC-t. Ez volt az aminél 1-3-ig kellett nyomkodni a gombokat? Szerintem a 90-es években láttam utoljára. Amikor még Windowst használtam snapeltem két ablakot és meg is volt a kéatblakos fájlkezelő, 7zip beépült, az olyanokra mint az ftp pedig vannak célalkalmazások.
morgyi mindent nem vehetnek át egyszerre a Plasmából, kell hagyni valamit a 12-re is
-
janeszgol
félisten
En kb 2001 ota azt hasznaltam a TC-t (vagy az elodjet es utana lett TC, mar nem emlekszem). Az intezot soha nem inditottam el. Aztan 2018-ban elkoltoztem, kaptam ceges gepet, amin nem volt TC. Mivel lusta voltam akar egy portable-t megnezni, igy elkezdtem az intezot hasznalni.
Mara annyira megszoktam, hogy mar otthon sem inditom el a TC-t. 17 ev utan elszoktam tole, pedig napi(!) szinten hasznaltam. -
arnyekxxx
veterán
Én azt nem értem miért szivügye keveseknek az intéző helyett más használata. Hétköznapi ember hétköznapi felhasználásában értelmezhetetlen a filekezelő hatékonysága.
ps.: Nem vagyok nő, van TC a gépemen és használom is ftpre meg ha valami extrafilekezelési feladatot kell megoldani, de olyat biztos vagyok benne, hogy 100 winjuzerből 1 ha csinál. És csak androidos telefon van a családban
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest