Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
én sosem szerettem a TC-t.
DOS időkben ment a Norton Commander, meg a Volcov Commander, meg talán még a Win95-ön is a TC, de amióta teljesen saját gépem van, azóta nem sokszor használtam, Win7 óta meg feltelepítve sincs egy gépemre sem...
Szerintem ronda a felület, 2021-ben pláne vállalhatatlan, plusz nekem sokszor van megnyitva 3-4 intéző ablak is egyszerre, vagy van sok olyan eset, amikor úgy keresem, hogy pontosan melyik mappában levő cad fájl is kell nekem, hogy látom a mappában levő képeket kicsiben. Ezeket pl. a TC nem tudná. -
Skynet258
veterán
Én megmondom őszintén intézőt használok, próbáltam megbarátkozni a TC-vel, de... nem tudom, valahogy nem lettünk barátok. Pedig van ftp szerveren oldalam, az itthoni NAS... szóval biztosan minden egyszerűbb lenne a TC-vel, de akkor sem érzem.
És nem, nem vagyok nő, hogy romboljam a statodat.
qqcqqc: 10 emberből 9 most azt mondja nála nem fog menni a Win 11. Aztán bekapcsolják az fTPM-et / PTT-t UEFI-ben, és tádámm...

Mondjuk az valóban rohadt zavaró, hogy nincs a neten egy nyomorult lista, mely procik támogatják... Ami perpill körvonalazódni látszik, az a Ryzen 3000 sorozattól felfelé (3600 tudja, 3200G tudja, nálam 4650g tudja, 2200G-n néztem az előbb az úgy néz ki nem tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest