- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ilyen írásokhoz kialakuló topikokban azért valaki mindig elmondja, hogy van ezzel foglalkozó Linuxos Kezdő topik! (rutinosabb Linuxosok ha bemutató cikket írnak, mindig belelinkelik a Linuxos topikokat is) Ha az érdeklődő oda átmenne, akkor a rengeteg kérdésből kaphatna képet, de ha nem megy és elhiszi, amit itt harc közben mondunk....már elnézést, de erre mit mondjak?
Én amikor elszántam magam, akkor nekiültem és olvasgattam, keresgéltem a topikokat. Ha egy cikkben olvasom, hogy van egy sokkal superebb oprendszer, mint amit addig használtam, azért az alapján nem valószinű, hogy beleugrok!
Ha valaki ennyire felületesen használja az egysejtjeit, az viszont tényleg ne is próbáljon semmit használni, de erre utaltam az imént is, hogy ezek az emberek a Wint se maguk telepítették.
Aki viszont tud Windowst telepíteni, az képes Linuxot is! szerintem(#739) Ispy
Na akkor tisztázzuk! Hány főtől lesz tábor egy embercsoport?
Te amúgy ellenségesen táboroztatttál itt népeket, a kolléga meg barátian! Esse min1 ám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest