Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog

  válasz joysefke #548 üzenetére

  "Értem, ezzel az a probléma, hogy a legtöbb embernek többet ér az ideje, mint egy Windows licenc ára, amelyet ugye sok sok éven keresztül lehet használni. "
  De azt sem veszi meg, hanem warezolja... A windózba is vagy beleölte az időt (csak nem jut eszébe) vagy nem ölte, azt' ha valami gond van, akkor ugyanúgy Pistikét fogja hívni. Mert az, hogy ő maga kitúrja a megoldást, az ott se megy.

  "A Windows-nak kb a Vista x64-óta nem vagy csak minimálisan növekedett az erőforrásigénye, az meg már vagy 12 éve volt."
  :D:D:D:D:D:D:D:D
  Inkább mondjuk úgy, hogy a Pista volt brutál gépzabáló akkoriban, csak közben felfejlődtek a hardverek,és a néileg kikupált 7 már jól ment rajtuk. A 8/10 elég frankón támaszkodik a gyors háttértárra (az első 8-aknál láttam, hogy ok nélkül tolta ki a RAM tartalmát a swapbe, szabadon állt a RAM fele, aztán állandóan a swaphez kellett nyúlkálni - hja, úgy reklámozták, hogy kisebb lett a RAM igény, szerencsére a 8.1-től már nem ilyen buta).

  "akiknek az ideje nem ér meg 5-10 éves időtávon egy Windows OEM Licencet?"
  Mondjuk elég sok ember van, aki örül, hogy gépet tudott venni, nem hogy még ugyanannyiért egy Win licencet is.

  "Abban ugye egyetértünk, hogy abból, hogy egy Win 10 X64 hogyan teljesít egy leghurkagyurkább hardveren amire éppen még fel lehet erőszakolni egy minimál-Linuxszal szemben aligha lesz mérvadó abból szempontból, hogy"
  Bika hardverre mindenki tud programot írni. A szar ott válik el a májtól, ahol nincs erőforrás.
  Próbáld ki Pentium M-es hardveren a 8-10-et :D Már ha felmegy. (Bizony, még mindig használnak olyat emberek :O .)

  [ Szerkesztve ]

  Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés