Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Én sem értem ezt a termináltól való félelmet. A Chrome-ba is diktálják, mit akarnak keresni? Egyébként pedig a terminálban való munka sokkal gyorsabb mint a GUI-n való egerészés (mire odaviszem az egeret, már begépeltem a parancsot háromszor...)
Somatom: értjük, neked az Android meg a Linux az szent grál. Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy egy oprendszerbe mi a túrónak legyen beépítve gyárilag minden??? Az oprendszernek az a dolga, hogy környezetet adjon a többi programnak (kissé sarkítva). Ha nekem szükségem van egy programra, feltelepítem. Imádom, amikor Androidon is fönt van egy csomó gyári szoftver, amit nem lehet törölni természetesen, amikor meg teszek rá alternatívát, akkor egy feladatra fent van 2+ alkalmazás. Eszi a helyet, meg a memóriát (az Android csodálatos memóriamenedzsmentje ugye), de semmi értelme. Az os legyen tiszta, minden sallangmentes, én majd eldöntöm, milyen szoftvereket akarok felrakni a különböző feladatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest