- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Az írásbelinél ugye 3 fajta fogalmazás van (vagy miez), elemzés, összehasonlítás, érvelés. Legalábbi nálam így volt. Egy két oldalas írás volt az első szöveg, elolvastam de kicsit összetettnek tűnt, verselemzés/összehasonlítás nekem nem nagyon megy, maradt az érvelés. Talán vmi olyan volt, hogy mi a jobb, a digitális olvasmáynok vagy a hagyományos könyvek. Erről meg írtam ami eszembe jutott, minden apróságot, persze azért rendezetten. Szóbalinél meg a tételeket kell tudni, illetve néhány kötelező olvasmány tartalmát ismerni. Kapsz egy szöveggyűjteményt, ez is segítségedre lesz. Valamint általában véve fontos, hogy tudd használni a segédleteket, pl matekból a függvénytáblát, tudni mi-hol van, hogyan kell használni, töri atlasznál hasonlóképp.
-
harry
veterán
Csak az érettségihez - erről van egy topic is, ott már irogattunk páran, akik túl vagyunk rajta: igazából nem nagy szám, tudom sokan mondják és lehet nehéz elképzelni, de hidd el, ha mondjuk akkor úgy van
Még talán két hónap, és jönnek a tételek, legalábbis mi február környéként kaptuk meg őket, a kényelmes tempó az, ha hetente 1-2 elolvasol. Tul.képpen ennyit kell rá készülni összesen, írásbelire ugye nem nagyon lehet. De pl én a tételeket az utolsó ~3 napban olvastam el, ilyen 15-20at naponta, és lett az 4,5 átlagom (mondjuk ehhez nem ártott, h olyat húztam amit értek is
de nagyon rosszul semmiképp sem sülhet el). Szóval szerintem emiatt ne aggódj, időd mint a tenger, egyelőre semmi, és később sem sok időt fog igényelni a felkészülés. Tavasz vége felé már komolyabban rá lehet feküdni a témára, de addig meg ki tudja mi történik még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest