- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Csak az érettségihez - erről van egy topic is, ott már irogattunk páran, akik túl vagyunk rajta: igazából nem nagy szám, tudom sokan mondják és lehet nehéz elképzelni, de hidd el, ha mondjuk akkor úgy van
Még talán két hónap, és jönnek a tételek, legalábbis mi február környéként kaptuk meg őket, a kényelmes tempó az, ha hetente 1-2 elolvasol. Tul.képpen ennyit kell rá készülni összesen, írásbelire ugye nem nagyon lehet. De pl én a tételeket az utolsó ~3 napban olvastam el, ilyen 15-20at naponta, és lett az 4,5 átlagom (mondjuk ehhez nem ártott, h olyat húztam amit értek is
de nagyon rosszul semmiképp sem sülhet el). Szóval szerintem emiatt ne aggódj, időd mint a tenger, egyelőre semmi, és később sem sok időt fog igényelni a felkészülés. Tavasz vége felé már komolyabban rá lehet feküdni a témára, de addig meg ki tudja mi történik még 
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még talán két hónap, és jönnek a tételek, legalábbis mi február környéként kaptuk meg őket, a kényelmes tempó az, ha hetente 1-2 elolvasol. Tul.képpen ennyit kell rá készülni összesen, írásbelire ugye nem nagyon lehet. De pl én a tételeket az utolsó ~3 napban olvastam el, ilyen 15-20at naponta, és lett az 4,5 átlagom (mondjuk ehhez nem ártott, h olyat húztam amit értek is
de nagyon rosszul semmiképp sem sülhet el). Szóval szerintem emiatt ne aggódj, időd mint a tenger, egyelőre semmi, és később sem sok időt fog igényelni a felkészülés. Tavasz vége felé már komolyabban rá lehet feküdni a témára, de addig meg ki tudja mi történik még