Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Logitech Z906
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
köszönöm a commented, nagyon jó volt olvasni, hogy hasonlóan szar helyzetből valaki jól jött ki =)
kérdés, hogy ez alatt az idő alatt amíg várok rá nem e talál ő valaki olyat akibe talán úgy érzi beletud szeretni?!... ez az ami zavar...viszont neked gratulálok, hogy végigtudtad csinálni az egészet, és minden jól működik (az írásod alapján)
harry
érettségiből csak és kizárólag magyarbol lesz para... angolt csuklóbol megírom középszinten 4-5 ösre... de magyarból soha nem voltam jó középsuliba, bár kérdés, hogy ez a tanár hibája vagy az enyém, mert ezt nem tudom eldönteni, ha 2-3 óra seggelés után se voltam képes 2-esnél jobbat összehozni...golyani
szivesen beszélgetek én erről is privátban, nyugodtan megkereshetsz =)CsodaPOK
neked is csak azt tudom mondani, hogy egyedül a magyar lesz számomra kínszenvedés, semmi más... =/Hakudoshi
érdekes felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest