- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest