Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzol Screenshot
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest