Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Ezt jó tudni.
Mikor leadtam, azt mondta a hölgy, hogy csütörtökönként viszik le javítani. Mikor érdeklődtem, azt mondták, hogy pesti számot adnak, mivel ott már nincs a tab.
Ebből következtettem, hogy nem pesten javítanak, hanem az elektrodoki telephelyén.
Nagy okosság, hogy minden csütörtökön viszik át ~5km-re javítani a begyűjtött gépeket és csütörtökönként hozzák vissza. -
mrlujoak
veterán
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Sajnos nekem is 2 hetet emlegetett a szerviz, mert én direktben őket hívtam fel a kijelző porosodásommal kapcsolatban.
A cserére 15 napot említett, vagyis kb 2 hétre datálta az elkészülés határidejét.Én még nem adtam le, annak ellenére sem, hogy bár lassult a porszem szaporodás mértéke, az nem szűnt meg.
Ráadásul szoftveresen is játszik a hangerő gomb (a fel gomb szoftveresen meghülyül, csak a restart segít) és újabban a fényerőszabályzó mondja be az unalmast.
Egyik napról a másikra elfelejti észrevenni, hogy lejjebb kellene vennie a világítást a környezeti fényhez idomulva...Egyre csak közeledik az a pont, amikor beadom én is szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged