Új hozzászólás Aktív témák
-
tmximum
tag
Sziasztok, csak annyi a kérdésem, hogy van e valamilyen új firmware a gépre?
-
tmximum
tag
Én rájöttem, hogy állati jó ez a készülék, csak egy titok van... baromira türelmesnek kell lenni vele, nem szabad felzaklatni, mert akkor megsértődik... tegnap például kiírta, hogy a belső memória megtelt... gondoltam felszabadítok egy kis tárhelyet, erre kiírta, hogy már csak 300kb-szabad hely van, de ettől annyira belassult, hogy semmire sem reagált... önmagától újraindult, és folyton kiírta, hogy a teljes rendszer összeomlott...
erre én, leraktam, ott hagytam, hagy mérgelődjön, majd megnyugszik és egy bő 40 perc alatt rájött, hogy hagynia kéne, hogy felszabadítsak némi tárhelyet... 40 perc után sikerült és most megint minden oké
-
tmximum
tag
Nincs valami ötlet arra nézve, hogy nekem miért töröl random játékokat, programokat???
-
tmximum
tag
Az miért van, hogy letöltöttem pár hd gameloft játékot és vagy pici a képméret, vagy túl nagy... pedig elfutnának rajta szaggatás nélkül... tudtok jó fps játékot, ami jól működik?
-
tmximum
tag
Na, végre megint elhoztam a szervizből, adatlap javítás, LCD csere, és egy megjegyzés: "az lcd nem hiba miatt foltosodik a hátlap érintésétől, hanem mert lcd...
". De most rendesen működik, meg elég gyorsnak is tűnik, aztán remélem 1 hét múlva is így lesz.
-
tmximum
tag
mostanában igen érdekes dolgokat csinál, pl egyik pillanatról a másikra nem fogja a wifit és az óra tök mást mutat és a dátum meg kb 1919-et mutat... ha újra indítom helyre áll ...
lehet alkalmi hálózatot létrehozni rajta? -
tmximum
tag
ja és egy kérdés, a mobilom és e között tudok létrehozni wifin keresztűl kapcsoltatot, de úgy, hogy wifi mentes helyen vagyok??? (mint a számítógépen ha két gép között kialakítok egy hálózatot, mondjuk játékhoz) főleg adatok áthelyezésére kéne
-
tmximum
tag
mostanában igen érdekes dolgokat csinál, pl egyik pillanatról a másikra nem fogja a wifit és az óra tök mást mutat és a dátum meg kb 1919-et mutat... ha újra indítom helyre áll ... ???
-
tmximum
tag
Az normális, hogy az OTD kábelt, ha bedugom, a gép kikapcsol? utána újraindítom, és ha benne hagytam a kábelt, akkor simán futtatja az egeret, meg kb bármit.
-
tmximum
tag
nekem most anysoft keyboard van fent, magyarul, de annak a billentyűi nagyon nem jól vannak elrendezve, úgyhogy olyat keresek, amin alapból látszanak az ékezetes betűk és alkalmas gyors gépelésre
-
tmximum
tag
Tudna nekem ajánlani valaki egy nagyon jó magyar billentyűzetet?
-
tmximum
tag
Viszont ami jó hír, hogy olyan végles fagyás azóta nem volt, mióta felraktam a nem eredeti rendszert.
-
tmximum
tag
Na, nekem tegnap elkezdett befagyni sleep módnál. Pedig a cpu root működik...
-
tmximum
tag
Annyi youtube-os videót végig néztem, meg internetes fórumot, hogy az csak na, de érdemi infót nem nagyon találtam arra nézve, hogy mik azok a játékok és alkalmazások, amik tényleg jók, és tényleg el is indulnak ezen a gépen. Ha valaki játszik a gépén, az írjon valami kis listát, hogy mi indul el, és mi jó. de minden egyéb alkalmazás érdekel (fizetős/nem fizetős is)... előre is nagyon köszönöm. jah és a cpu root-os progi tényleg működik eddig. én 216ra állítottam a minimumot (az jó?)
-
tmximum
tag
Én is feltettem, eddig jól működik, viszont a youtube továbbra sem megy :/
-
-
tmximum
tag
Valaki segítsen, ha kérhetem... rakjam fel a custom -ot, vagy hagyjam a wayteq honlapjáról letöltöttet és töltsek le hozzá még valamit, ami stabilan tartja? láttam, hogy többeknek volt ilyen problémája, meg az alvó állapot miatt is... ezek nálam is jelentkeztek... előre is nagyon hálásan köszönöm
(pár sorral föntebb le vannak írva az alap problémáim)
-
tmximum
tag
Van valami ötlet, hogy mivel tudom szinten tartani a rendszert, most, hogy újra telepítettem? (most persze tökéletesen működik)
-
tmximum
tag
Sziasztok, olvastam sok hozzászólást, de sajnos nem találtam meg a megoldást.
a helyzet a következő, 5 napja használom, és egyszer csúnyán lefagyott és miután reseteltem, meg újra ki-be kapcsoltam hol a feloldó képnél, hol a homescreen-nél lefagyott... alul jelzi az sd kártyás jelet, pedig van benne... akármit csináltam, mindig lefagyva kapcsolt be. újratelepítettem a wayteq honlapjáról a szoftvert, ami helyrehozta ezt, viszont ma reggel újra ez történt, és nem nagyon akarom megint újra telepíteni az összes szoftvert, úgyhogy nem tudtok e erre valami megoldást, mert szerintem nem normális, hogy 4 nap alatt 2-szer teljesen lefagy és nem tudom helyrehozni. (a youtube nekem sem münködik...???) előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest