Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosar
tag
Kedves fórumtársak!
Köszönöm szépen a korábbi segítséget, válaszokat, illetve a korábbi tippeket stb... A napokban túladtam a tabletemen. (egy kedves fórumtárs vásárolta meg 5-6 év körüli kisfiának, akinek megfelelő lesz játékokra).
Egyéni vélemény következik:
Igazából a Mobilarénás teszt győzött meg arról anno, hogy megvásároljam ezt a tab-ot. Jó árban volt, jó specifikációval. A hetek/hónapok múlásával azt vettem észre, hogy nem szívesen nyúlok hozzá. Valahogy mindig akadt vele valami idegesítő dolog, ami a komolyabb, mindennapos használatot zavarta. Nálam nem jelentkezett (még) az akku probléma, viszont volt, hogy heteket pihent az asztalon, mert nem éreztem kedvet a használathoz, inkább olvastam telefonon. Valahogy nem nyújtotta azt a felhasználói élményt, amit vártam, pedig nem használtam sok mindenre.
Akinek még nem jelentkezett az akksi probléma, szerintem 22-24.000 Ft körüli áron (ha még garanciás) próbáljon meg túladni rajta, és ruházzon be az EMAG-on, [link] 34.900-ért egy Google Nexus 7 2012-re. (ha nem zavar valakit a 7 coll). Újonnan ez a Wayteq gép még mindig 33.000-35.000Ft... és nem játszik egy ligában egy Nexus-al. Tehát új vásárlóknak nem ajánlom személy szerint, (csak gyermeknek, vagy kezdő, türelmes tablet használónak) főleg az akksi probléma óta. -
akosar
tag
Szerintem van úgy, hogy akciózik egy bolt, vagy valamiért frissíti a készletet, vagy "utolsó darab" az adott készletből.. A készülék hibátlan (eddig) Bontatlan csomagolásban vettem át. Egy év gari meg van rá.
-
akosar
tag
válasz
asd6274533 #2769 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor az akció/utolsó darab lehetett igaz.
ma hadilábon állok a számokkal. 27.800 volt és nem 29.000
-
akosar
tag
Linket nem tudok adni, mert most már drágább.
Szerintem valami akciót vagy utolsó darabot fogtam ki, (vagy ők írták el az árat) mert amikor a megrendelésről jött megerősítő e-mail, (és abban a linkesített terméknévre kattintottam), már ott is a 38000 körüli ár jött be, de az e-mailben a csökkentett ár volt. Kicsit paráztam is, hogy majd hívnak, hogy hiba történt, sorry 38000, de nem
(mondjuk akkor biztos jeleztem volna, hogy azon az áron kell adniuk, ami a honlapon volt a vásárláskor) -
akosar
tag
Sziasztok!
Én is a napokban jutottam hozzá egy ilyen tablethez, egy webáruház leárazása keretében, tokkal együtt 20000Ft-ért.
Az lenne a kérdésem, hogy billentyűzetes tokot esetleg valaki használ hozzá? Esetleg valaki tudna küldeni linket, hogy honnan rendelt? (használtam a keresőt, de a kulcsszavakra rákeresve nem kaptam találatot)
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Politika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- OLED TV topic
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- IPad 5gen 32gb
- CHUWI Surpad Tablet 4G LTE Dual SIM 4/128GB - OUKITEL RT1 4/64GB 4G Dual SIM Android RUGGED Tablet
- Kiano intelect 8,9 3G (WIN10, FHD IPS, Z3735F-4 mag, 1,3 GHz, 2GB RAM, 16G ROM, GPS, 3G,Akku kiváló)
- APPLE IPAD 10.2" (2020) 8.Generáció 32GB Wifi Silver (Újszerű-Karcmentes)
- Apple iPad Pro 2nd generációs 10.5 256GB Wi-Fi Új Akkumulátor Apple Pencil + Tok és Tartó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest