- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, nem vehet fel, ugyanis szabvány írja elő ezt az értéket. Pontosan azért, mert ha többet venne fel bármilyen portról, akkor leégetné a kimeneteket, amit nem lehet ekkora árammal terhelni. Sőt! Az USB-s áramfelvételt külön mérik gépi teszten minden eszközben. Ha meghaladja ezt az értéket, akkor a vezérlő hibás.
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs kedvem igazán elektronika kiselőadást tartani, de nem vesz fel USB-n 500mA-nél többet. Nem tud, ugyanis ekkora a vezérlőben az áramkorlátozás.
-----------------------------------------------------------
Upsz. Véletlen volt a plusz nulla. Természetesen 2A.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
20A-t tud a gyári töltő. Ha átkötöd OTG-re akkor is rajta van az USB-n.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem lesz semmi baja. USB felől is tehetsz rá bármilyen 5Vos tápot. Lásd az OTG alatt is be van kötve rá.
-
Keeperv85
nagyúr
"A cache wipe önmagában meg bootloophoz vezet."
Ezt pontosítsd kérlek mire is gondolsz, mert így kijelentve nem fedi a valóságot. Van nálam 4 Androidos eszköz, egyik ezek közül minden leállításnál törli a cache-t., a másik 3-on pedig kipróbáltam. Nem okoz bootloopot. Miért is tenné? Akkor az első indításnál sem állna fel a rendszer, hisz üres a cache!
-
Keeperv85
nagyúr
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Én az UBIFS mountolására gondoltam, Történetesen arra a nem elhanyagolható tényre, hogy képtelenség erről a fájlrendszerről NAND backup létrehozása. Nem mellesleg pedig az ubifs image formátuma a megtestesült rémálom...
-
Keeperv85
nagyúr
A data partíció a jól bevált yaffs2-re épül (nem ext), az system pedig az UBIFS fájlrendszert használja. Ez utóbbi igen jelentős problémákat okoz, ami a custom romokat illeti...
-
Keeperv85
nagyúr
Kizárt. Azt a hibát én javítottam ki és tudomásom szerint nincs leadva a support felé. Ráadásul eddig egyik gépre sem érkezett javítás ezzel kapcsolatban hivatalos szoftvereben.
-
Keeperv85
nagyúr
Ajaj... lehet a 70w-ben valami ilyen jellegű hiba van az alap szoftverben is. Nálam a 80-as modell fut, ezen "lecsukja", tehát egy animáció keretein belül "kitolja" a képből a Stat.bart.
-
Keeperv85
nagyúr
A DCF-hez nem kell netkapcsolat. Az egy rádiójel vezérelt eszköz. . A késés betudható annak, hogy nem feltétlen tökéletes a szoftver frissítési gyakorisága. Lehet hogy csak ki-be kapcsolás alatt szinkronizál. Kipróbáltam: kivettem az automatikus frissítést, elállítottam, kikapcsolta, hibás a kijelzés. Visszanyomtam hogy frissüljön, nincs net(!) >> pontos. Na most?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Vagy akkor ha úgy működik, mint a DCF karóra...
-
Keeperv85
nagyúr
Azt nézem éppen, hogy az RTC lába a V_BAT-ra van kötve. (AP láb) Azt aligha kapcsolja le más, mint az akku kiszedése, ami itt nem lehetséges.
Közben megnéztem az MX Player, hogy megműtöm. Hát ez bizony becsukja a statusbart. Viszont a RockPlayer nem. Na most kinek mi tetszik ugye.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Ezt benézetem. Van benne. Viszont az óra sehogy nem megy kikapcsolt állapotban. Sőt még lezárt képernyővel sem.
-
Keeperv85
nagyúr
Ha jól tudom a Meson 3-ban nincsen RTC modul, ugyanis semmi sem használja. (Nincs BT, sem GPS, sem GSM támogatás.)
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos nem tudok. Viszont ha valamelyiket megpiszkálom akkor lehet menne ez is, csak azért nem foglalkoztam vele eddig mert a MoBO pl. nem fut a system alól, az MX player tele van reklámmal (persze nem a fizetős verzió...), a BSPlayeren akadoztak a videók, az Mplayer halott, nem lett ICS-re átírva, a RockPlayer meg nem látja a belső tárhelyet...de próbáltam még párat, amiket meg sem jegyeztem inkább....
-
Keeperv85
nagyúr
Dióhéjban leírom miért nem lehet. Van ilyen modifikáció, ami még akkor készült, mikor a lejátszó még GB romon futott. Mostanra hogy az ICS megjelent az a modder, aki azt csinálta nem vett olyan tabletet, amin ICS lenne, de nyilván át lehetne hozni ide a javításokat.
Viszont van egy nagyobb baj: hiába van meg a gyári lejátszó komplett forráskódja, ugyanis azt csak a gyártó szoftverrel együtt lehet felépíteni, mert egy csomó értéket vár a felépítés közben. Hogy mást ne mondjak: pl. az audoió modul kezelési rutinjait, a kijelzőfelbontást stb.. stb. Na most mivel csak így tudnám összefordítani, szükségem lenne a komplett forráskódra, ami nincs meg. Időközben az AMLogic szerverei is halottak, most folyik a visszaállítás. Ott talán most fenn lesz a komplett csomag is, akkor ismét megnézem.
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Nem sok vizet fogok itt zavarni, mert nekem nincs ilyen tabletem, viszont mivel a "nagytesón" dolgozom egy ideje és tudom, hogy nagyjából azonos a két szoftver, így tisztában vagyok azzal is, hogy meggyűlt a bajotok a gyári videólejátszó alkalmazással.
Készítettem egy kis javítást ami reményeim szerint megoldja nálatok is azt a gondot, hogy az ékezetes karakterek helyett kínai betűk jelennek csak meg.
Innen lehet letölteni egy kis csomagot. Recovery alól települ. Sajnos tesztelni eszköz nélkül nem tudom/tudtam, de reményeim szerint nem lesz gond vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest