Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
Az, hogy hany hozzaszolasom van, nem relevans. Tobb, mint 8 eve tag vagyok, es rendszeresen olvasom a forumot.
Masreszt megegyszer megkerlek ra, hogy olvass vissza mit irtam eredetileg, es hogy arra hogyan reagaltal. Fel voltam azon haborodva, hogy valaki a WayteQ-en keri szamon, hogy KK-n miert nem megy a Flash, holott azt a Google nem tamogatja hivatalosan. Erre jottel az okoskodasoddal, hogy pedig lehet. Ami igaz is, de nem is ezt irtam.
Egyebkent meg javaslom, hogy velem egyutt te is iratkozz be illemtanra.
Azt hiszem mindnet elmondtam, nem kivanom tovabb folytatni a diszkurzust, te pedig szinten nezz magadba, mert ugyszint tulporogted.
Ajanlom magamat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest