Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
BomiBoogie #2280 üzenetére
Lobogó sál a csiga nyakában, hiteles
-
Fandango
veterán
válasz
BomiBoogie #2275 üzenetére
BomiBoogie a szemeidre nem húzhattak sapkát, igy lett belőled ajándék csomag?
-
válasz
BomiBoogie #2275 üzenetére
Semennyit, ott a beállítások között az opció.
Én a dragont a "nagy" felbontásba használom az előző rom-okat meg a "kicsiben" (ezek még így is jobban akadnak mint a dragon) -
válasz
BomiBoogie #2069 üzenetére
Elég "összetett" a dolog. Azé rakom idézőjelbe mert kicsit fura. Szóval, a progik (játékok, drive, FF, meg úgy ált. minden ami már fut) az gyors. De.... És itt a DE. Valamiért (én a hálózat kezelésre és a belső tárhely kezelésre fogom) miatt van úgy, h megáll a cucc. Úgy megáll, h egy alsó kategóriás droid úgy nem tud megállni. NAGYON sok félre droid volt a kezeim között úgy mondom.... DE. Ezzel a dragon rom-al úgymondom, h "használható. Persze lehet, h az enyém kivételesen "szar", de ez van
-
FET-MEN
veterán
válasz
BomiBoogie #2069 üzenetére
Épp emiatt ajánlottam s 79est. Mert ugyanaz a hardver csak a kisebb felbontás már eleve nem fogja megna hardvert+ egy jól megírt bugmentes gyári szoftver van rajta,
-
válasz
BomiBoogie #2065 üzenetére
Milyen TD-t nyomsz? En a kingdome rush-t, az retina felbontason tokeletesen fut.
skippper: adj egy gmail elerhetoseget
mipityu:
[link] -
FET-MEN
veterán
válasz
BomiBoogie #2063 üzenetére
Sokkal. Nálunk is van 70-es és 700-as is. 79qci teljesen más. 100x jobban érzékel, a kijelző is szebbnek tűnik(ipad mini kijelzője van bene) sebességről meg ne is beszéljünk
-
FET-MEN
veterán
válasz
BomiBoogie #2060 üzenetére
Akkor nem lenne job egy 79qci? Nekem az van és állati gyors. Nem fogja meg, mert ugyanz a hardver van jóval kisebb felbontásra. Nem pixeles akép, hála ips-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest