Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz BomiBoogie #2280 üzenetére
Lobogó sál a csiga nyakában, hiteles
-
Fandango
veterán
válasz BomiBoogie #2275 üzenetére
BomiBoogie a szemeidre nem húzhattak sapkát, igy lett belőled ajándék csomag?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BomiBoogie #2275 üzenetére
Semennyit, ott a beállítások között az opció.
Én a dragont a "nagy" felbontásba használom az előző rom-okat meg a "kicsiben" (ezek még így is jobban akadnak mint a dragon)[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
válasz BomiBoogie #2069 üzenetére
Elég "összetett" a dolog. Azé rakom idézőjelbe mert kicsit fura. Szóval, a progik (játékok, drive, FF, meg úgy ált. minden ami már fut) az gyors. De.... És itt a DE. Valamiért (én a hálózat kezelésre és a belső tárhely kezelésre fogom) miatt van úgy, h megáll a cucc. Úgy megáll, h egy alsó kategóriás droid úgy nem tud megállni. NAGYON sok félre droid volt a kezeim között úgy mondom.... DE. Ezzel a dragon rom-al úgymondom, h "használható. Persze lehet, h az enyém kivételesen "szar", de ez van
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #2069 üzenetére
Épp emiatt ajánlottam s 79est. Mert ugyanaz a hardver csak a kisebb felbontás már eleve nem fogja megna hardvert+ egy jól megírt bugmentes gyári szoftver van rajta,
Iphone 7
-
addikt
válasz BomiBoogie #2065 üzenetére
Milyen TD-t nyomsz? En a kingdome rush-t, az retina felbontason tokeletesen fut.
skippper: adj egy gmail elerhetoseget
mipityu:
[link][ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #2063 üzenetére
Sokkal. Nálunk is van 70-es és 700-as is. 79qci teljesen más. 100x jobban érzékel, a kijelző is szebbnek tűnik(ipad mini kijelzője van bene) sebességről meg ne is beszéljünk
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #2060 üzenetére
Akkor nem lenne job egy 79qci? Nekem az van és állati gyors. Nem fogja meg, mert ugyanz a hardver van jóval kisebb felbontásra. Nem pixeles akép, hála ips-nek
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest