Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClaydovE
aktív tag
Felraktam a dragont, mérföldekkel jobb mint a glass. Már visszatöltöttem mindent amit használok és még mindig olyan gyors mint az elején. Meg tudom erősíteni azt is, hogy még a háttérben folyó telepítés sem képes oly mértékben lefogni, mint a korábbi romok esetében. A képernyőbillentyűzeten történő gépelésnél nem tudtam olyan gyorsan gépelni, hogy megakadjon vagy kihagyjon egy betűt is, egyszerűen szuper!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest