Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
kadarcsaba77 #3199 üzenetére
Szerintem pont az ellenkezőjét írod a tényeknek. A nagy gyártók kiadnak egy laggos frissítést és utána hiába sírnak neki a felhasználók. A WayteQ viszont törődik a felhasználókkal és a mi észrevételeink szerint készül javító frissítés. Nem véletlen van már WayteQ telefonom is. Nem beszélve hogy a hardvert 3-mada annyiért megkapom,lassan ugyanazzal a minőséggel.
-
kadarcsaba77
csendes tag
válasz
polgcsabi #3197 üzenetére
Sajnos szerintem nem igazán tudják a kisebb gyártók optimalizálni az androidot a tabjaikra... Meg szerintem az se mindegy milyen hardverelemekből rakják össze, és a kínai gyártók annyira nem válogatnak, nincs túlzásba vive a quality control... Nekem az előző tabom (point of view tegra) is produkált hasonlókat. Szóval vagy veszel almásat, vagy valami droidos felső kategóriást. Én következőre még valami win8-ason is el fogok gondolkozni. Egyébként ma a Visture rommal is fagyott egyet, úgyhogy tuti valami hardver gyengeség van benne...
-
zsudvari
tag
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
kadarcsaba77 #3195 üzenetére
Nekem 1 lenovo s750 van. Android 4.2 van fent még nem kapcsoltam ki, meg van kb fél éve! Minden megy rajta hiba nélkül, csak a hang alapú felismerés nem, de az az elő perc óta nem megy. Akkor hogy van az, hogy 1 erősebb hardveren nem megy rendesen az android még a javított se! Mi van? Tatán szar hardver? Vagy csak a tabokat csinálják ilyen fossssra? Nekem ez a 3. tabom és még ez se jó. Mit vegyek? Az 1. 1 magos volt ok? Eladtam! Vettem egy 2 magosat 1.6ghz ment rendesen de 1 idő után belassult. Eladtam! Ez a 3.! Eladjam? Most mit vegyek? 1 sony-t 130k-ért? Nem fog baromkodni?
Az 50k-s telcsimmel semmi gond "hála a jó égnek kínábol rendeltem" Ha 100 lapot nyitok meg a böngészőbe akkor is megy hiba nélkül!A tablet meg 1 fosssss!! Vagy az androidnak kell 1 modem, hogy rendesen működjön? Hát nem tom. Elég nagy szégyen, hogy ekkora cég (google) engedi azt, hogy az ő oprendszerét feltegyék, és még fogalomba is hozzák úgy, hogy nem megy stabilan az adott hardveren. Hááát nagy szívatás megy itt az biztos!
-
polgcsabi
aktív tag
Átmentem a szomszédhoz, hogy megcsináljam a frissítést mert nálam az istenek se ment és lám a szomszéd laptopján amikor felraktam a drivrert akkor csont nélkül ment minden (ez volt szombat hjnali 1-kor 'ha lehet így mondani') de úgy gondoltam, hogy nem rakom fel a v2-t mert reggel a gyerkőcök ne úgy ébredjenek szombat reggel , hogy nincs a tabon semmi. Most átmentem, hogy megcsinálom a frissítést és a RKBatchTool nem látja a tabot pedig még "pénteken este láta" semmi felraktam a drivet még1szer kikapcsoltam meg minden de semmi. Akkor jött a nagy ötlet, hogy üzemeljünk be a régi xp-s gépét próbáljuk meg azon! Hát próba szerencse az xp az xp azon működik minden 2 perc alatt megcsinált mindent és a tabon most megy a v2. Egyenlőre minden jó gyors nem csinálja random kikapcsolást és stb hülyeségeit. Remélem ez így is marad! Rakom felfele a gyerkőcök bazárjait, a terhelés megmutatja, hogy mit tud a v2.
-
kadarcsaba77
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt 2 hétben én is teszteltem a v2-es romot, de tegnap végül felraktam a visture-t (előtte dragon volt fent). Sajnos a random fagyások továbbra is előfordultak, akár reboot közben is, úgyhogy a visture mellett döntöttem. Én alapvetően nem kapcsolom ki a tabletet, mikor nem használom, ahogy a telefonomat se ( az is android, és 2 hónapja nem indítottam újra), max 1-2 heti újraindítás normális szerintem, de a gyári rommal 3-4 naponta tuti lefagyás miatti újraindítás volt. Egyebekben a v2 rom sokk jobb volt, mint az előző, várom a még stabilabb folytatást...
-
kelzsoca
félisten
A kettőnek nincs köze egymáshoz, a driverinstall alkalmazás, mint ahogy a neve is mutatja, csak a szükséges drivereket telepíti fel, az rkbatchtool egy külön alkalmazás, ami a gyártó weboldaláról tölthető le, de itt egy direkt link hozzá.
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy a driverinstall.exe telepítése után nem találom a RKBatchtool alkalmazást. -
kpityu2
őstag
Talán hasznos: a GoBackup programmal készített mentésből a
a mentett apk segítségével olyan gépre is fel lehet tenni egy programot, ahová a Play nem engedi. Ez különösen akkor jön jól, ha egyéb forrásból nem elérhető az apk. -
Gézengúz
addikt
Kérdeznék, valamit, hogy neveznéd azt az eszközt ami nem g-s,(54) és nem is 2-3 antennás n-es sebességen(300-450-en) kapcsolódik, hanem mondjuk 130-144-150Mbps-en...
1 antennás n-es eszköz elvi max. sebessége 150 Mbps
2 antennás eszköz 300 Mbps
3 antennás eszköz 450 Mbps -
andrasxx
tag
válasz
body007 #3185 üzenetére
az enyém volt a szervízben, mert lefagyott a wifi egy idő után és lefagyasztotta a beállításokat, az egész tabletet...
Cseréltek benne wifi chipet. működik is lefagyás nélkül, de nagyon gyenge wifi kapcsolat mellett. Ha légvonalban már 3 m-nél messzebb vagyok a routertől, akkor már csak egy jelnyi a térerő, a wifi analizerrel nézve kb 70-75 dB körül. Az eredetivel ekkora távolságban full volt a térerő, 40 dB környéki.Én is azon gondolkodom, hogy ismét vissza kell vinnem a szervízbe, mert így itthon tudom használni, mert van egy repeaterem is, így nagyjából a lakásban biztosítva van a vétel, de máshol egyáltalán nem tudom használni. Fiamat vittem a sasszem klinikára kontrollra és ott a free wifire rá is csatlakozott, de semmilyen adatforgalom nem indult meg. A G3S telefonommal meg simán majdnem full térerő mellett tudtam internetezni.
Azt nem értem, hogy a javítás utáni bevizsgálás szerint hogy ment át a tabletem a szervízben? Vagy csak az volt a lényeg, hogy lefagyás nélkül működjön ? Én nem játszani vettem, hanem folyamatos net kapcsolatra
-
-
djcool
tag
válasz
zsudvari #3163 üzenetére
Helló!
TP-Link 1043-as szórja a jelet,sima alapbeállításon (mixed b/g/n).
Chip csere előtt dobálta a jelet még a router mellett is, csere óta nincs gond-bár én leginkább a szobában használom.
Sebességet nem mértem, tölt,kapcsolat van, többi nem érdekel...,de ha lesz időm,egye kukacm,rámérek!
-
-
kelzsoca
félisten
-
pmol
csendes tag
Igen, megtaláltam, csak féltem, hogy a kapirgálással megsértek valamit, de tényleg lejött
Így már rendben van, meg is kezdtem a frissítést V2-re, de elakadtam, itt:
21:53:17 541 <Layer 2-1> Download Firmware Start
21:53:41 710 <LAYER 2-1> ERRORKA_File_Download-->RKU_WriteLBA failed,Written(0),RetCode(-3)
21:53:41 725 <LAYER 2-1> ERRORownloadImage-->RKA_File_Download failed(boot)
21:53:41 741 <Layer 2-1> Download Firmware Fail
21:53:41 751 **********Restore Done Success<0> Fail<1> Time<55000>ms**********Tud valaki segíteni?
-
kpityu2
őstag
Nem lehet tudni, hogy milyen chip van benne?
(#3163) zsudvari: Szerintem használj 8 dBi-s antennás routert (antennát külön kell venni és a routernek cserélhető antennásnak kell lennie). Nálam ez vált be. Illetve a fix 40Mhz mód (korábban fix N volt, de a mobilom miatt kellett a vegyes, de így is stabil).
-
zsudvari
tag
Szia !
Hát akkor az asszony (meg a kislány) megöl, ha 2-3 hétig nem lesz tablet
A helyzet nálam érdekes van egy UPC cisco router antenna nélküli wifi-vel az tud N-est is.
A tablet közelről tud 48 Mbs, de 3 méterre már csk 6 Mbs és feszt leszakad, így ezt hanyagolom.
A másik régebbi 3Com AP Wifi az nem tud N-est viszont bárhol a lakásban stabil 18Mbs-t tud
Még próbálkozok az AP ill. a router beállításokkal.
Nálad milyen beállítás van ? Mennyit tud 3-4 méterről a tablet Speedtest-ben (és 1 m-ről) ?
Köszi ! -
pmol
csendes tag
válasz
kelzsoca #3158 üzenetére
Hát nem tudom, emlékeim szerint csak egyet szedtem le, aminek volt egy "fogója", amivel le lehetett húzni. Azt hiszem még néztem is, hogy van-e rajta még valami réteg, de nem sikerült újabbat találni. Van valami trükkje? (viszont ha még van rajta egy, akkor ez magyarázná a plexi-s érzetet...)
-
pmol
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan képernyővel, amin - leszedve a védő fóliát - pár folt volt látható? Olyanok, mintha egyszerűen le lehetne őket törölni, de nem lehet. És nem csak a képernyőn, az előlap peremén is vannak, mintha kis buborékok lennének. Illetve a képernyő tapintása is, mintha plexit tapogatnék.
Így eléggé lelombozott, fehér alapon nagyszerűen látszanak ezek a foltok a képernyőn, elég zavaróak... -
polgcsabi
aktív tag
-
zsudvari
tag
-
polgcsabi
aktív tag
Üdv!
Nekem is van ilyen táblám! Most odáig jutottam, hogy ha kitalálja akkor van amikor 10-szer is megfagy egymás után!
Mit tegyek fel és hol találom a cuccokat hozzá? (nem vagyok 1 android guru de semmikép nem akarok 1 vágódeszkát)Sok szoftvert használunk a gyerkőcök miatt kb 100-at de lehet többet!
Próbáltam felrakni a v2-t de RKBatchTool nem látja a táblát nem változik egy szám színe se!
Hogy is kell?
-
dAnky
aktív tag
Megtudjatok mondani hogy mit kell feltennem? Vagy tudtok adni egy linket?
-
dAnky
aktív tag
Hol tudom megnezni? Annyit latok h android 4.2.2 van
-
Gézengúz
addikt
válasz
kelzsoca #3129 üzenetére
Szerinted elárulja nekünk?
Remélem a héten megjönnek még a hangszóróim mert már nagyon összeraknám...Még jó, hogy van tokom így nem akkora probléma...
Azt írta a gyerek, hogy vonalzóval mérve 28*10*4-esek, én tolómérővel 28*9*4-et mértem... lötyögni nem fog az biztos...
-
dAnky
aktív tag
Srácok kérnék egy kis segítséget! Van egy olyan probléma a tabbal hogy fogja magát néha és kikapcsol magától. Ez szoftveres baj lehet van rá valami megoldás, vagy hibás maga a gép? Tudtok nekem erről mondani valamit? Köszönöm szépen!
-
zsudvari
tag
válasz
mipityu #3122 üzenetére
Szia !
Kasty Visture nálam is visszakerült. A Fuso-ról végleg lemondok
Van viszont egy jó hírem, mert ugye ennél a romnál van ethernet beállítás is és lás csodát, USB LAN kütyüvel, TRENDNET TU2-ET100 -vel remekül működik
Róla van szó pontosan:
http://www.pcland.hu/shop+Trendnet-USB-2-0-TO-10-100-MBPS-ETHERNET-ADAPTER-TU2-ET100_141681_3421168
Legalább a backup stabilan megy a Gdrive-ra nem kell aggódni, hogy megszakad -
kpityu2
őstag
Próbáld meg kikapcsolni a lejátszóban a hardveres gyorsítást. Nekem is le szokott fagyni, ha hálózaton keresztül játszom le a filmet. Be lehet állítani, hogy csak helyi filmeknél használjon gyorsítást (ami egyébként is kevesebb formátummal működik, természetszerűleg). Négy mag simán lekezeli szoftveresen is a filmeket.
-
keke25
csendes tag
Milyen video codecet tegyek fel rá? Már vagy 4-5 avi kiterjesztésű filmet nem játszik le. Mkv megy az összes. Már vagy 4 lejátszót próbáltam, de egyik sem támogatja az utóbbi időben letöltött filmeket. Számítógépen mennek. Mxplayer-hez letöltöttem valami arm v7 neon codecet de nem segített. Ötlet?
-
zsudvari
tag
Hm. sajnos a v2-vel 20 perc alatt sem tud Gdrive-re 285 Mb képet backupolni, mert a wifi feszt megszakad
-
zsudvari
tag
Szia !
Nem jó hír , nálam képnézegetés közben fagyott meg ki/bekapcs kellet, meg a MindigTv élő este feszt megszakadt, a gyermeknek is megfagyott egy játéknálNálam a gyári v1 sem bírta max 2-3 hétig utána randmom restart stb. A v2 pont 2 hete van fent, kezd ez gyanússá válni sajnos, a Dragon sose fagyott meg, a Visture egyszer az új Chromeval. No még tesztelem és várok.
-
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani, hogy amikor a Facebookon el akarok indítani egy videót, akkor a Youtube indítsa el?
Nekem ming csak a fent lévő böngészőket ajánlja fel. -
Kanálka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Fél éve vagyok tulajdonosa a készüléknek. Most Visture ROM van rajta. Meg vagyok elégedve vele. Routeremet átállítottam fix n-re, azóta sokkal stabilabb a kapcsolat, minimalizálodott a wifi szakadások száma. USB-s mobilnetet elég sűrűn használok. Az utóbbi pár napban azonban nem kapcsolódik, mintha nem is lenne rádugva. A modemen a led szerint csatlakozik hálózatra.
Az egyik kérdésem, hogy tudja e esetleg valaki a hiba okát, illetve V2 alatt működik e a mobilnet?
Másik, hogy V2-n alvó módban működik e a wifi. Visture alatt bizonyos idő múlva lekapcsol.
Válaszokat előre is köszönöm! -
mipityu
tag
Ennyi volt a 4.2.2 v2-nek, visszatértem a kasty Visture-re.
Elkezdett kilépkedni a playstore, pont az az álló helyzet nem működik tabletui alatt, amit a legtöbbet használok és nexusui alatt is csak xposed, gravitybox párossal.
Ráadásul kedvenc játékomnál akadozott, amit eddig egyik ROM-nál sem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vicces képek
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest