- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
techmania
csendes tag
Nekem korábban csak a frissítés utáni csatornaszerk. funkció meghalásával volt gondom, de kb. 3 hete bemondta a csődöt, és csak a safe felirat jelent meg...
A jótálláson lévő telefonszámon sikerült eltelefonálni vagy 5 percet, mire kiderült hogy segíteni nem tudnak, irány a szervíz! Visszavittem ahol vettem, majd kb 2 hét elteltével értesítettek hogy készen van, mehetek érte.
Bár a készüléken nem volt nyoma hogy szétszedték volna, de a papírdoboz úgy nézett ki kívülről mintha 10 napig csak egyfolytában dobálták volna: sarkok betörve, lekopva, összekarcolva...
Gondoltam sebaj, ha a készülék jó, legfeljebb elteszem szem elől...
Elsőre semmi gondom nem volt vele, csak később derült ki hogy megszűnt sztereó lenni...
Hiába kérdeztem a céget (előtte persze minden beállítást végigcsináltam) megint a "telefonos segítséget" javasolták, úgy látszik az kifizetőbb..., - valakinek...És még valami: azt hittem véletlenül sikerült megoldanom a csatornaszerkesztés funkciót, mivel a kedvenceknél elvileg lehet...
Csakhogy a kijelző utána már nem a valós csatornaszámot mutatja, ellenirányba léptet, kihagy csatornákat, ... -és a legszebb: kikapcsolás után nem tárolja a korábban beállított kedvenc csatornasorrendet...Azt hiszem talán ennyi elég is lesz..., ennek a cégnek a termékeit jobb lesz a jövőben elkerülni, ezt tudnám javasolni mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Banggood
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged