Új hozzászólás Aktív témák

• techmania

csendes tag

válasz JohnnyX #149 üzenetére

Nekem korábban csak a frissítés utáni csatornaszerk. funkció meghalásával volt gondom, de kb. 3 hete bemondta a csődöt, és csak a safe felirat jelent meg...
    A jótálláson lévő telefonszámon sikerült eltelefonálni vagy 5 percet, mire kiderült hogy segíteni nem tudnak, irány a szervíz! Visszavittem ahol vettem, majd kb 2 hét elteltével értesítettek hogy készen van, mehetek érte.
    Bár a készüléken nem volt nyoma hogy szétszedték volna, de a papírdoboz úgy nézett ki kívülről mintha 10 napig csak egyfolytában dobálták volna: sarkok betörve, lekopva, összekarcolva...
    Gondoltam sebaj, ha a készülék jó, legfeljebb elteszem szem elől...
    Elsőre semmi gondom nem volt vele, csak később derült ki hogy megszűnt sztereó lenni...
    Hiába kérdeztem a céget (előtte persze minden beállítást végigcsináltam) megint a "telefonos segítséget" javasolták, úgy látszik az kifizetőbb..., - valakinek...

És még valami: azt hittem véletlenül sikerült megoldanom a csatornaszerkesztés funkciót, mivel a kedvenceknél elvileg lehet...
    Csakhogy a kijelző utána már nem a valós csatornaszámot mutatja, ellenirányba léptet, kihagy csatornákat, ... -és a legszebb: kikapcsolás után nem tárolja a korábban beállított kedvenc csatornasorrendet...

Azt hiszem talán ennyi elég is lesz..., ennek a cégnek a termékeit jobb lesz a jövőben elkerülni, ezt tudnám javasolni mindenkinek...

Új hozzászólás Aktív témák