- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videószerkesztés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
techmania
csendes tag
Nekem korábban csak a frissítés utáni csatornaszerk. funkció meghalásával volt gondom, de kb. 3 hete bemondta a csődöt, és csak a safe felirat jelent meg...
A jótálláson lévő telefonszámon sikerült eltelefonálni vagy 5 percet, mire kiderült hogy segíteni nem tudnak, irány a szervíz! Visszavittem ahol vettem, majd kb 2 hét elteltével értesítettek hogy készen van, mehetek érte.
Bár a készüléken nem volt nyoma hogy szétszedték volna, de a papírdoboz úgy nézett ki kívülről mintha 10 napig csak egyfolytában dobálták volna: sarkok betörve, lekopva, összekarcolva...
Gondoltam sebaj, ha a készülék jó, legfeljebb elteszem szem elől...
Elsőre semmi gondom nem volt vele, csak később derült ki hogy megszűnt sztereó lenni...
Hiába kérdeztem a céget (előtte persze minden beállítást végigcsináltam) megint a "telefonos segítséget" javasolták, úgy látszik az kifizetőbb..., - valakinek...És még valami: azt hittem véletlenül sikerült megoldanom a csatornaszerkesztés funkciót, mivel a kedvenceknél elvileg lehet...
Csakhogy a kijelző utána már nem a valós csatornaszámot mutatja, ellenirányba léptet, kihagy csatornákat, ... -és a legszebb: kikapcsolás után nem tárolja a korábban beállított kedvenc csatornasorrendet...Azt hiszem talán ennyi elég is lesz..., ennek a cégnek a termékeit jobb lesz a jövőben elkerülni, ezt tudnám javasolni mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a médialejátszóval felvértezett, digitális földfelszíni adások vételére hivatott dobozt.
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest