Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
sajnos ilyen ez a kapitalizmus - abba teszi a befektető a pénzt, amiből több pénzt remél...
-
Rexdemon
aktív tag
Hmm... ez eddig elkerülte a figyelmemet, de éppen az a játék, ami kedvemre való
-
-
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
azért a WL2 erősen régetjáték, valóban nem triviális megfinanszírozni egy ilyet. főleg, hogy ez a 3M USD-s budget simán lenne a duplája, ha egy klasszikus kiadói modellben finanszíroznák - azt meg már nem is biztos, hogy behozná. jó dolog ez a kickstartolás - így lesz nekünk Dreamfall Chapters is
meg talán Armikrog is, bár arra ráférne némi extra imádkozás.
@ldave: sajnos a crowdfunding mechanizmusba bele vannak kódolva a csúszások, ezzel számolni kell. én nagyon meg leszek lepve, és megemelem a sapkám az inXile előtt, ha egy ilyen komplex játék határidejét be tudják tartani.
-
errorcode06
őstag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Tudod mit? Inkább kiperkálom a pénzt előre, ha így normálisan megírt és optimalizált játékot kapok, nem egy szétvagdosott, agyondlc-zett, optimalizálatlan szar szemetet.
Az utóbbi hónapokban többek között a Star citizen squadron 42-re , no meg a planetary annihilation-ra is adtam pénzt -
Szomorú, hogy az értelmes játékokra össze kell harácsolni a pénzt. De legalább úgy néz ki, hogy így létrejöhet.
-
és mindemellett elérték az alpha(ish) állapotot. a végén még tényleg megjelenik idén
-
errorcode06
őstag
Én már várom, főleg azért mert az új őszi csodák nem nagyon fognak a gépemen futni, sajnos.
Remélem jól optimalizálják, és a linux port is használható lesz. Biztosan sokan örülnek neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest