- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A világképemet ne féltsd, belefér az is, hogy valaki a MS kereszteslovagjának képzeli magát.
A Cedega-ra gondolsz? Mármint hogy az fordítja át OpenGL hívásokra a DX9 hívásokat? Én nem ismerem közelebbről, de legalábbis a System Requirementsben nincs benne az OpenGL.
Vagy erre a DX10-on-WinXP hackra? Ez természetesen csak egy szükségmegoldás. Lényeg, hogy megoldható (legalábbis állítólag egyeseknél működik, csak pl. kell hozzá egy telepített Visual Studio is, stb.). Nyilván megoldható lenne optimálisabban is, ha akarnák.
Persze, ha minden igaz, Vistan akkor is gyorsabban futnának a DX10 játékok, ami előbb-utóbb rávenné a játékosokat a váltásra. Talán még jobban...
"a wine teljesen rossz példa, mert az nem emulál/konvertál, hanem egy teljesen független api."
Nem tudom, te milyen Wine-t nézel, amit én linkeltem, az a Windows API-t (ill. API-kat, mert van egy rakás) implementálja. (Ne zavarjon, hogy link libraryként is elérhető.)
"de mégha nem is így lenne, szted mégis ki várná meg a használható verzió készül belőle? és hol lesz attól az épp aktuális verzió?"
Hát, elég relatív dolog lehet a "használhatóság", mert sokan használják...
"általában miután első látásra átakarnak térni és a lehetőséget is megkapták igencsak húzni kezdik a szájukat, ha vmi lampos cucchoz kell nyúlni."
Nyilván gyengébb vagyok a gyengébbeknél is, de nem igazán értem, itt miről beszélsz. Csak nem kezdő Windows programozókról (akiket esetleg éppen te szerveztél be
), akik kacsingatnának a Linux felé, de aztán visszarettennek az ismeretlentől? (Egyébként mi az a "lamos"?)
WonderCSabo: Nyilván erre az Alky Projectre gondolt, ami által elvileg "és mégis van".
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Synology NAS
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest