Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen videókártyát?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Ertem, hogy jatekrol beszelunk, de amit az elobb is irtam : nem jo irany az, hogy jatekhoz majd ujrainditgatom a gepet.
Hidd el orulnek neki ha elterjedne a linux, ha nem is ugy ahogy most van, legalabb ugy mint mondjuk a droid, hogy valaki keszit lenyegeben egy asztali droidot. Egyszeruen csak nem ertem, hogy az a rengeteg amugy eszneletlen okos linix fejleszto mert nem latja be, hogy nem 20ezer kulonbozo rendszert kene osszeharacsolni, hanem a leguniverzalisabbat kene elkezdeni tolni olyan iranyba, amire majd rabolintanak a nagyok is es elkezdenek portolni ra. Mert amugy barki barmit mond, szerintem abszolut ertheto, hogy miert 1% a linux desktop reszesedese. En abszolut egyertek az opensource torekvesekkel, de a vilagot nem fogom szembehugyozni, ha felmegyek egy allaskereso oldalra es a szamitogep elott vegzett munkak 98%-an win programismeret varnak el, akkor nem blendert meg gimpet kezdek el megtanulni hasznalni. Ez egy sima ok-okozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest