Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Ertem, hogy jatekrol beszelunk, de amit az elobb is irtam : nem jo irany az, hogy jatekhoz majd ujrainditgatom a gepet.
Hidd el orulnek neki ha elterjedne a linux, ha nem is ugy ahogy most van, legalabb ugy mint mondjuk a droid, hogy valaki keszit lenyegeben egy asztali droidot. Egyszeruen csak nem ertem, hogy az a rengeteg amugy eszneletlen okos linix fejleszto mert nem latja be, hogy nem 20ezer kulonbozo rendszert kene osszeharacsolni, hanem a leguniverzalisabbat kene elkezdeni tolni olyan iranyba, amire majd rabolintanak a nagyok is es elkezdenek portolni ra. Mert amugy barki barmit mond, szerintem abszolut ertheto, hogy miert 1% a linux desktop reszesedese. En abszolut egyertek az opensource torekvesekkel, de a vilagot nem fogom szembehugyozni, ha felmegyek egy allaskereso oldalra es a szamitogep elott vegzett munkak 98%-an win programismeret varnak el, akkor nem blendert meg gimpet kezdek el megtanulni hasznalni. Ez egy sima ok-okozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest