- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Na 11 ev utan nem arthat meg lol
-
Reggie0
félisten
Mondjuk en egyedul abbol az egy szempontbol sajnalom, hogy dx11-el tudtam 3d-ben jatszani vision3d-vel. Most ez igy meg fog szunni.
-
Kelori
tag
Az egyik legjobb döntés volt amit valaha hoztak. Kipróbáltam egy late game cyclone builddel. A max FPS-t nem tudom hogy mennyivel tér el, mivel nekem mindig is capelve volt 75-re, mivel ennyit tud a monitorom, azt a 75-öt pedig tudja a dx 11 és a vulkan is amikor épp nyugi van. Na de akció közben a minimum FPS, az már más tészta. Vulkannal konkrétan nem esik le 40 alá még a legdurvább helyzetekben sem. Ehhez képest dx 11-el amikor a fél képernyő robbant egyszerre, gyakran 1 teljes másodpercig egyetlen egy framet néztem, mit sem tudva arról hogy ez idő alatt mi történik a karakteremmel. Ég és föld a különbség.
-
GodGamer5
addikt
Rá is fért. A második rész meg alap, hogy ezzel jön.
-
Tényleg jó.
-
törölt tag
Majd szebben fut a Linuxomon, jó is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest