- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Na 11 ev utan nem arthat meg lol
-
Reggie0
félisten
Mondjuk en egyedul abbol az egy szempontbol sajnalom, hogy dx11-el tudtam 3d-ben jatszani vision3d-vel. Most ez igy meg fog szunni.
-
Kelori
tag
Az egyik legjobb döntés volt amit valaha hoztak. Kipróbáltam egy late game cyclone builddel. A max FPS-t nem tudom hogy mennyivel tér el, mivel nekem mindig is capelve volt 75-re, mivel ennyit tud a monitorom, azt a 75-öt pedig tudja a dx 11 és a vulkan is amikor épp nyugi van. Na de akció közben a minimum FPS, az már más tészta. Vulkannal konkrétan nem esik le 40 alá még a legdurvább helyzetekben sem. Ehhez képest dx 11-el amikor a fél képernyő robbant egyszerre, gyakran 1 teljes másodpercig egyetlen egy framet néztem, mit sem tudva arról hogy ez idő alatt mi történik a karakteremmel. Ég és föld a különbség.
-
GodGamer5
addikt
Rá is fért. A második rész meg alap, hogy ezzel jön.
-
Tényleg jó.
-
törölt tag
Majd szebben fut a Linuxomon, jó is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged