- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Na 11 ev utan nem arthat meg lol
-
Reggie0
félisten
Mondjuk en egyedul abbol az egy szempontbol sajnalom, hogy dx11-el tudtam 3d-ben jatszani vision3d-vel. Most ez igy meg fog szunni.
-
Kelori
tag
Az egyik legjobb döntés volt amit valaha hoztak. Kipróbáltam egy late game cyclone builddel. A max FPS-t nem tudom hogy mennyivel tér el, mivel nekem mindig is capelve volt 75-re, mivel ennyit tud a monitorom, azt a 75-öt pedig tudja a dx 11 és a vulkan is amikor épp nyugi van. Na de akció közben a minimum FPS, az már más tészta. Vulkannal konkrétan nem esik le 40 alá még a legdurvább helyzetekben sem. Ehhez képest dx 11-el amikor a fél képernyő robbant egyszerre, gyakran 1 teljes másodpercig egyetlen egy framet néztem, mit sem tudva arról hogy ez idő alatt mi történik a karakteremmel. Ég és föld a különbség.
-
GodGamer5
addikt
Rá is fért. A második rész meg alap, hogy ezzel jön.
-
Tényleg jó.
-
törölt tag
Majd szebben fut a Linuxomon, jó is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest