Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
persze.
volt egy régebbi fórumtársam, én abban az időben még kezdő voltam. hagytam magam becsapni, és végülis közösen, de elb.sztuk a bios-át a vga-nak. ide-oda moddoltuk, cserélgettük, míg végül meghalt az egyik gpu.
pedig jó kártya volt. igaz, mikor vettem, frissen ~77k-ért, még egy X2 6400+ dolgozott alatta. aztán jött a jelenlegi X4. 4-5 tesztet tudtam vele csinálni, aztán rakoncátlankodott. míg meghalt. csere 4870SE-re. aztán 1-1,5 év után az is elhalt. fura módon, pedig nem is volt használva(külföldön dolgoztam 1 évet, és álltában konyec). aztán lett ez az 5770 rev3. kellemeset csalódtam benne. beleszerettem. nagyon vonz ebből egy CF, de annak ára van. ELMŰ-s ára
(jah, minden vga Sapphire márkájú volt, és gariban intézték.)(#97) Sondi1986
semmi flém, vagy egyéb, de pont ez az a két gyártó, akik elől menekülök. én hülyeségem. az Asus a másik. sokallom pl azt az árat, amit kérnek X termékükért. HiS vagy Sapphire. én ezekben "bízom"
(#100) csucsbicep
TUL?
...bocs, én kissé tudatlan vagyok ilyen téren 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(jah, minden vga Sapphire márkájú volt, és gariban intézték.)
...bocs, én kissé tudatlan vagyok ilyen téren