Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok, új vagyok itt. Ami miatt napi rendszerességgel nézem a topicot, az az, hogy már régóta fáj a fogam egy GPS-es, WIFI-s telefonra (vagy egy PDA-ra) és most jött el az ideje az olcsóknak. Korábban W715-ös SE-n gondolkoztam (a v630i-met is szerettem VKP-zni), de aztán megjelent az Optimus és a Pirosdroid. Jelenleg ez a kettő a befutó nálam. Flottás kártyáim közül az egyik októberben a többi három jövőre fog lejárni és majd akkor meglátom, melyiket válasszam...
Eddig csak olvasgattam a két telefon hsz-eit, de most beleszólnék: Class-ról én is úgy tudom, hogy a MINIMÁLISAN garantált átviteli sebességet jelöli MB/s-ben (tehát a 8-szoros értéke adja meg a mbit/s-t)... forrás: wikipedia
És még egy fontos információ ha valaki navigációs progikról akar írni: Szerintem ezt a Házigazdánk nem viccnek szánta....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest